Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razlog vise za otici iz Bih sto dalje.sigurnost obicnih gradjana ispod svakog nivoa
realman009 samo kukavice povlace pred ovakvim smecem.Ima oktobar pa da se ujedinimo svi u ovoj zemlji i da izaberemo vlast koja ce nam svim jednako od koristi biti.Sve dok smo ovako pocijepani nikom od nas dobro biti nece.Treba dati sansu potpuno novim ljudima koji ce svoju politiku graditi na razvoju ove zemlje i nasem boljitku a ne na supljacima kao u zadnjih 20 godina gdje su samo uspjeli povecati broj odlaska mladih iz ove zemlje i na stotine zatvorenih skola
@DrvenaStolica Izbori o.k. A koga ces BIRATI? Kazi majketi!
kako se zayebavaju sa životima, zdravljem i emocijama ljudi...strašno!
Sto ne bi? Mi ih izglasali, mi ih gledamo, mi ih pustamo da nam rogove stavljaju svaki dan, i mi samo pasivno na klixu komentarisemo. Ne vidim da je iko izasao da mirno protestuje za bilo sta.
@BudaodBudislav imam problem sa tim "mi"....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba kompletnu ovu nakaradnu tvorevinu RESETOVATI na tvorničke postavke ....
Ovo rade samo da umanje interes javnosti, ali im neće proći. Ponovi li se postupak prvi ću se nacrtati ispred suda.
Lakrdija od drzave! I vi Bosnjaci "ocete" drzavu!? Moram se smijati! Gnjide!
vješajte govvno, jebbem mu sestru onu raspalu
kakva farsa od sudjenja.. jebemo ti pleme seficu klosaru mrtvi
kakvo sudenje to treba kamenovati ispred suda
Svi smo mi Malkoč i Agić !
To je kad nemas efikasno naplacivanje dugova sa krvnickim kamatama.Ko god se ne pojavi na sudu bez valjanog razloga , kaznis ga i spucas mu zateznu kamatu 3000-4000% i plijenis kucu , auto , njivu , sumu , televizor , sta god ima , bez merhameta pa bi onda pjeske dolazili na sud na -15.
Poltroni smrdljivi, da sam na mjestu roditelja tuzio bi vas za nanosenje psihicke boli
Kad bi roditelji uzeli pravdu u svoje ruke pa skratili za glavu krivca i one koji koče proces onda bi se vrlo brzo organizovalo suđenje njima sve uz sveobuhvatnu hajku i plač kako su sudije i sudstvo pod velikim pritiskom i opasnostima. Uhmmm.
kad izgubis vjeru u pravosudje okrenes se starom, bozijem, zavjetu.
Glasajmo I dalje za SNSD za SDA za HDZ ...svima nama u Njemačkoj je dobro. A kako je vama što ih sebi birate? Budite buntovnici pa glasajte za alternativne stranke I nezavisne kandidate koji još nikad nisu bili u vlasti da se napravi jedan šok sistemu a pri tome izabrati svježu pamet
I to su ti zakoni koji omogucavaju sve i svasta DA se desava I kaze M.Kreso kako je iznenadena za POJEDINE kolege a su koruptivni
hajmo.narode barem za ove dvije cure izaci na ulice kad necemo za to sto smo najsiromasnija zemlja na svijetu hehe
Danas ovi roditelji brišu Suze. .a sutra to mogu isto vaši roditelji ili vi sami da budete na njihovom mjestu...Vlast I Pravosuđe moraju čuti bol, jed I Glas naroda. A narod šuti.Znači sve je Ok čim šuti..taj muk I tišinu političari žele . Biće tu još suza roditeljskih..u tišini.