Danas saslušana tri svjedoka
0
Suđenje Iliju Jurišiću nastavlja se u februaru
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA POD HITNO R E V I Z I J A T U Z B E PROTIV SERBIJE VAMPIRA, BARBARIJE, AGRESORA i VJECNOG NEPRIJATELJA SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE..!!! Ideologija velikoserbizma je i IMPLEMEIRANJE I FINANSIRANJE VEHABIJA PREKO AGRESORSKE SERBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE...!!! Vehabije su genocidasima serbima TROJANSKI KONJ ZA UNISTENJE DRZAVE BIH-e i BOSNJAKA...!!! Pripremaju sigurno neki attentat uz POMOC I KOLABORACIJU SIPA-e i Lukaca, MUP-RS-a i Tuzilastva ko i Pravosudja BIH-e, JER TO SVE DRZE EKSLUZIVNO SERBI, NEPRIJATELJI DRZAVE BIH-e, A VI SAMO SPAVAJTE ...!!!
!!! Jurisicu ne daj se, pravi Bosanci i Hercegovci su uz tebe !!!
Jel ovo focak pisao clanak....( cuj Iliju ), prava focanska deklinacija....
BARBARI, AGRESORI, FASISTI i GENOCISASI SERBI I SERBIJA NASTAVLJAJU AGRESIJU I TERORISANJE BOSANSKOHERCEGOVACKIH GRADJANA i BOSANACA KOJI SU BRANILI SVOJU DRZAVU I NAROD OD SERBSKIH BARBARA I PROFASIONALNIH UBBICA I SILEDZIJA...!!! SERBIJA JE BILA I OSTAJE VAMPIRIZAM BARBARSTVA I AGRESIJE...!!! Ponosno Ilija Ti se nemas CEGA stidjeti vec samo ponositi ko i Bosna i Hercegovina...!!!
Kakvo sudjenje, pa zar nije pushten....???