Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E oslobodite li ovog izgubljenog Fadila, malinara Fikreta i motoristu Solakovica bit ce najveci dokaz da je sud nista drugo nego politicka igranka. Vec se dokazalo i u slucaju Memic, Dragicevic i slicno…
Za sta ce osuditi Novalica ? rekla kazala ili zbog ovih sto su gostovali na face tv ?
@559 Šta misliš npr za to da je ubrzao neupotrebljivu kinesku medicinsku opremu mimo procedura, ilegalno i to preko voćara koji nema nikakve dozvole za to i tako bacio 10 miliona maraka, u kojih su se ugradili sigurno po milion i on i Fikret i Solak ? Ili bi ti rekao da je normalno uvoziti medicinske aparate preko poljoprivrednih zadruga ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lahko je ovako dolazit nasmijan na sud kad unaprijed znaš da si oslobođen...
Fadil je prije svega gospodin za sve vas,koji mlatite po tastaturi.Bog mu dao zdravlje i dug vijek.Federacija živnula kako je premijer.Plate se i penzije povecale,.Bio vam je Nikšic prije njega,prazne kase ostavio.Eto vam ga opet!!!
Bilo bi pozitivno iznenadjenje da im presude, ako ne nas pravni sistem je jad
samo trosak drzavi dzaba se sudilo i na kraju svi oslobodzeni naravno sudija peric lopov
Ma rijesio je Dilfas sudiju jos u samom pocetku sudjenja.
Jesu li im presudili?
u ovom predmetu svjesno se nisu rasile analize i obdukcije da li su sljed takvih respiratora ubijani ljudi na KCUS,a ocigledno je da jesu.
Nega sta je nego kriv za pronevjeru 10 miliona cime je direktno ugrozio zivote teskih pacijenata. On je bio premijer i nista bez njegove dozvole se nije moglo uraditi.
Na Solaku ce se kola srušiti
Zar neko misli da ce ih osuditi hahaha jedino mozda fikro izvuce deblji kraj
Znaci jednostavno, javila nam vidovita Dzemila davnooooo Oslobadjajuca presuda i jos ce dobiti nalnade za pretrpljeni stres itd Pljuc
Ma oslobadjajuća 100%
Ako je Tuzilastvo uspjelo dokazati notornu istinu onda ce biti robije.U suprotnom se nastavlja sunovrat pravosudja.
@Faktografija To da nema 10 miliona.
Ovi kriminalci ce biti oslobodzeni optuzbi . Seki ce priznati diplomu , ko ne poznaje korupciju i biti joj vjeran nemoze biti u vlasti zarobljenog naroda u tri nacijonalna tora .Fol brizljivo se pitaju sto mladi odlaze van BiH . Pa oni su jedini koji imaju validne diplome i poznaju svoj posao zele ljepsu buducnost jer su primjetili da ste vi kao vlast gori od Sicilijanske mafije.
" Malinar stručan za respiratora " , Fadile nisi kriv!😂
Ko da gledam oslobadzajuca presuda i isplata njima za dusevnu bol u milionskom iznosu, jada od sudstva i drzave, kako kazu DUBIOZE drzava za rodjaka, ostali nek pomru.
Ne znam sto nas lozite bezveze, Fikreta Suljagica ce zrtvovat ko jarca, a Dilfas ide kuci slobodan.