Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirko i Jozo su i ranije imali medjusobnih nesuglasica, pa su tog dana otisli u vikendicu gdje je doslo do prepirke i tuce, a posto u vikendici nije bilo struje vec obicna lampa sluzila za osvjetljenje, njhi dvojica u tuci i pijani su prevrnuli lampu i natstao je pozar koji je ubrzo progutao cjelu vikendicu a nazalost i ovu dvojicu pijanih...Mislim da bi vlasnik trebao teretiti Mirkovu i Jozinu rodbinu da mu plate nastalu stetu.........
Eh ovog ne poznaje svjedokinju,sto nije rakla da sam ja,nego jes seto odvelo nastradale neduzne civile, na njemu je da kaze kome ih je predo i koje imo njihove zivote u svojim rukama ako ih oni nisu pobili,sramora cuj izvest civila i ubit hem ti takvog vojnika to nije vojnik neg zlcinac.
no comment
Brzina je nasa vrlina! VASE TUZILASTVO!