Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvuče se Amar, spasi ga babo pravde. Doćeš na onaj sud i odgovarati za sve. Ostale ne želim da komentarišem.
Ne razumijem, koji "onaj sud" ? Ako ti ne sude na ovom ... onda nece nikad .. Logicno.
HVALA SDA...HVALA.....samo me cudi kome to Arsalnagicu nisu dali pa su odjednom sasjeceni..... NE ZNAM SAMO KOJI LEVAT VJERUJE SAMO DA JE U PITANJU PAR DESETAKA MILIONA....PA 20 MILIONA SE NE VIDI NA LOSE STOJECOJ FIRMI,A KAMOLI GIGANTU KAO BOSNA LIJEK.... DAVALO SE (MORALO SE) KRALO SE,IZVALICILO SE PA MOZDA CAK I 100 200 MILIONA km...ovce moje,nacelavo ošišane!!
sudni tuzilastvo sta reci osim najpokvarenij dio drustva
Smiješne su optužnice u ovome slučaju. Čovjeka optužuju za neke jebene putne naloge i dnevnice ( A.A. ) i ostale sve za neke trivijalne stvari a tamo se imovina sakrivena kroz papire i sklonjena na vrijeme, mjeri na desetine miliona dolara. Nešto kao umanjeni Todorić.
kaze 350KM.... hahahahahhahah. pa toliko ja potrosim kad se odvalim malo vise :D
I on nedostupan?!...HHAHHAH...pa zatvorite onog debila koji ga je pustio da pobjegne....nek ceka u zatvoru i cuva Amaru mjesto kade se ..ako se ikad vrati :);)