Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa komentarima iznad. Da bi VISOKO SUDSKO I TUZILACKO VIJECE BIH bilo funkcionalno tijelo u njemu ne bi smjele RADITI SUDIJE - RADI KRIMINALNIH VEZA. U TIJELU BI MORALI RADITI SAMO prof. dr. i drugi pravnici koji nemaju direktnu kriminalnu vezu sa sudom. sjetite se proslog predstavnika VSTV, cim je otisao sa polozaja dobio je jos bolji posao SUDIJE SUDA BiH, znaci nagradili su ga zato sto nije sankcionisao kolege kriminalce sudce.
Slazem se sa komentarom iznad - VISOKO SUDSKO I TUZILACKO VIJECE BiH = Najveci neradnici u drzavi.
SUDIJE U BIH SU KRIMINALCI. A JOS VECI KRIMINALCI OD NJIH SU LJUDI KOJI RADE U VISOKOM SUDSKOM I TUZILACKOM VIJECU BOSNE I HERCEGOVINE. 120 IMBECILA JE ZAPOSLENO KOJI PRIMAJU MJESECNO NETO 3.00 KM JEDINA IM JE SVRHA DA SANKCIONISU KRIMINALNE SUDCE, A U PERIODU ODKAD POSTOJI KRIMINALNO TIJELO HJPC UKUPNO JE SANKCIONISANO 3 SUDCA KRIMINALCA I TO SAMO RADI TOGA STO SU MEDIJI PRITISLI SLUCAJEVE. EVO KRIMINALA KOJEG IZRAVNO PODRZAVA VISOKO SUDSKO I TUZILACKO VIJECE BIH: http://www.scribd.com/doc/21882590/Visoko-Sudbeno-i-Tuziteljsko-Vijece-BiH