Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to i djeca u osnovnoj skoli znaju da dodik upravlja tegeltijom
@suad00387 vera i nacija ne mogu se direktno uspoređivati
Na faci mu se vidi genocidna cehra. Zlocin je ovakvom liku dati stolicu u institucijama BiH. Ali i tome ce se doci u kraj.
Radio sam na Sudu BiH i mogu reci sljedece: Nema postenije i profesionalnije osobe od Branka Perica! Za Tegeltiju svi znaju da je Dodikov igrac, samo nemaju muda to reci.
Ovaj Tegeltija puno zuji a malo meda daje.
Ovaj celo ne shvata da je Dodik takav tip da on trosi ljude k'o najlon kese, Cim mu ne trebas, prodace te kao da te nikad nije ni vidio. Sada ga je pravo izofirao, isto kao Salihovica.
Koja rijetko mrska faca. Za ne povjerovati
Nije teško zamisliti koliku količinu nepravde i terora u ovakvim sudovima provode svojim odlukama većinom podmitljivi i korumpirani tzv. suci i sutkinje nad pravima običnih građana koji nemaju zaštitu vladajućih "elita". Normalan sudski sistem bi sada postavio sudiju Perića za predsjednika suda, umjesto toga znamo što slijedi onome ko se drzne pravedno da postupa.....
Kakvo je VSTV takvo je i kompletno sudstvo. Pogledas onaj intervju sa Ruzicom Jukic koja je potpredsjednica ove “institucije”, i stvari ti budu kristalno jasne cim imenovana otvori usta.
Branko Peric bi trebao da bude predsjednik VSTV-a,on je jedini razotkrio tuzilastvo i sud BIH da nabijaju predmete rezanim duhanom i bespravnom sjecom sume,sto je rang opstinskih sudova.To nebi trebao biti posao suda i tuzilastva BIH
A drzave i govana jebote!
... e jesi otkrio Ameriku...?????!!!!!!!??
Klix brise komentare kad kazem da je tegetlija cetalj i to dokazani!!!!
Nije on, Bakir je ravnogorac!
@Boba1970Beograd pa caooo bobo smradee
Klix brise komentare kad kazem da je tegetlija cetalj i to dokazani!!!!
Klix brise komentare kad kazem da je tegetlija cetalj i to dokazani!!!!
Klix brise komentare kad kazem da je tegetlija cetalj i to dokazani!!!!
pa naravno da je dodikova ideja, nije valjda bakarnog ili zvizdićeva!?
Sportski ribolov: uhvati, slikaj i pusti.