Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je došao na poziciju (politički), tako je i otišao s pozicije. A ovo poređenje svoje smjene sa zločinima na Bošnjacima je degutantno. Ne Ademe, nije isto kad su ubijani Bošnjaci i kad je tebi oduzeta udobna stolica i velika budžetska plata koju nisi ničim zaslužio. Sram te bilo.
Kada je trebala 'objektivna' novinarka duska jurisic trebala nogu dobiti 2020. jer je politika postavila, nije smijenjena
Stranka jaca od drzave? Eto sta vam je Bake usadio u glavu...ko bumerang se sve vraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cuj uoci Bajrama, pa nisi reis glodaru
Moj Zalihicu, iskušan si sa funkcijom i polozajem i nisi polozio ispit ...osladilo ti se, zatrovao si javni prostor licnom borbom za polozaj.zaboravio si sta si bio i kako si dosao do polozaja, da te mozda nije loto djevojka dovela ili bil gejts prepoznao tvoje kompetencije...
Haj' sad mrš.
Jad i bijeda,skloni,osramoti i degradiraj sve sto vrijedi,samo da bi se zasjelo u udobne fotelje.Vrijeme ce uskoro dokazati da ove nakaze i nemaju vizije ni za cega,osim licne koristi.
Sad ti Ademe, kao autohtoni SDA taliban, opasaj se dinamitom i pravo u hitnu. Vrati im milo za drago.
Priznaj koliko si mamlaza uhljebio, kako si zenu kao i uzu porodicu, prijatelje zaposlio.. Sve ti je oprosteno, sa vjerske strane barem... Nisi jedini takav, nazalost, naravno.. al nekom si na zulj stao..
Ovome bomba iz gaca viri
Sve neke odluke poslije smjene vlasti
Moja macko pa koga su i stavili bili za direktora ! Hajd sad razguli !
MRŠ!
Trojka otpustila covjeka kako bi uhljebili svoje kadrove.Sutra kad budu pometeni na izborima i kad drugi budu cistili njihove uhljebe,oni ce da kmece o stranackom zaposljavanju.
Jadnik !!! voli baš fotelju
Pamtim ga kao doktora koji je izjavio: kako dragi Allah da bit će....
E cuj pred bajram .. al hajd to .. to ce im halaliti ali plate .. 😂😂😂
isto emigrant neki
Prva i zadnja procjena sa terena!!!Ne bih mu dao da radi posao i ovaj koji radi trenutno, govorim iz iskustva!