Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast sudu. Dosta je vise Bosnjackog orgijanja u Stocu. Nema goreg insana od Bosnjaka iz Stoca, Hrvata iz Dolca i Srbina sa Sokoca
Meni je najvažnije da je i mrtvim hrvatima u Stocu omogućeno glasanje i da tu nije bilo NELEGITMNOSTI ! ZAmislite da mrtvi Bošnjaci glasaju za Komšića na predstojećim izborima u Stocu ??
Dobro je ba, samo neka se Kaplan izvukao, što je nokautirao predsjednika izborne komisije u Stocu i omogućio osuđenim da otmu glasačke kutije i pokušaju ih uništiti.
@VasiIijeKhacavenda Pa nije on baš smlata, ne vrijeđaj Bošnjake, pogotovu što je momak čovjeka iznenad i surovo napao. Ali dobro je samo nek se Kaplan izvukao, šuti i ne talasaj.
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! OVAJ SMRDLJIVI TOP KOMENTAR OVOG SMRDLJIVOG UZP-GENOCIDNOG ĐIKANA SAMO SLUČAJNO IMA VEZE SA REDAKCIJOM klix-a! P.S. OVA TROICA BOŠNJAKA SU KRIVI ŠTO SU SE SUPROSTAVILI UZP ZLOČINCIMA DA REŽIRAJU IZBORE U STOCU, GRADU U KOJEM SU UZP FAŠISTI '93.g. POČINILI GENOCID!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strasno sta se radi dole, i kako se zatvor dobija kad se pobunis protiv ocite kradje. To samo pokazuje da taj sud nije nimalo kredibilan
protiv poskoka je dovoljna vunena sokna do koljena