Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to "ratna zastava Armije BiH" nego zastava međunarodno priznate Republike Bosne i Hercegovine.
pisham vam se na srpsku ulicu i na srpsko nebo i srpsku pticu i srpsku gospu
maleni.......Hem malen hem glup u p.m. šta si ti bogu toliko skrivio:))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moje lično gledanje na ovaj događaj jeste da su Tokić i Bajrić najobičnije budale koje nemaju pametnijeg posla, a Osnovni sud u Banja Luci je toliko glupa institucija da za podizanje zastave nekoga optuži za rasnu mržnju i netrpeljivost. Pa za to ne optužuju ako istaknete zastavu sa kukastim krstom ili zastavu Kju Klux Klana.
Borio sam se za bosnu pod ljiljanima i samo ljiljane i priznajem! Moja je drzava Bosna i Hercegovina i druge drzave za mene nema, moja zastava su ljiljani i druge za mene nema, moja himna je "jedna si jedina" i za mene druge himne nema i ja sam bosanac i zaboli me k... ko je srbin hrvat ili musliman.
Zaboli i mene za etničke torove ali ne možeš odbacivati legalne simbole države. Legalna zastava BiH je moja zastava koju poštujem jednako kao i ljiljane. Isto se odnosi i na himnu i na sve drugo što predstavlja moju državu.
koja je to pogan od tužilaštva i suda, pa ljudi nisu khurcem mrdnuli na brojne napade, zlocine, rušenja,ubistva, zastrašivanja, napada na vjerske objekte i sl..... jednostavno kukavichan je to soj ...
Dakle nije samo u Federaciji, Sud u Banjaluci je takođe ,,šega šala,, Pa zar na ovim prostorima postoje veći nacionalisti, rasisisti i oni koji isijavaju vjerskom mržnjom od SRBA. Al' smo jadni, jadni do bola i da tragedija bude veća ne vidimo to.
Bolje dr.ka.t na Severinina stopala u najlonkama nego mahati zastavama. Jes majke mi eto.
Fasisti rade svoj posao,cilj svi znamo...Na nama je da fasiste pobjedimu...Mozemo i imamo snage..Uz Boziju pomoc i nasu slogu do konacne pobjede nad FASISTIMA!!!!
mislim da predsednik Mile treba da inicira donosenje zakona o upotrebi simbola stranih drzava na teritoriji RS-a kako ne bismo upadali u pravni vakum, u svakom slucaju ovakva mucka provokacija na dan pomena za umrle bebe ne sme da ostane nekaznjena.
nemam ja nista protiv, imajte zastavu kakvu hocete ali nosite je u bosnu.RS ima svoju zastavu, himnu, grb a isticanje simbola stranih drzava se regulise zakonom.Predsednik Mile je previse trpeljiv i tolerise ovakve provokacije..nesto ka da je smeksao malo ali videcemo jos.Ovu dvojicu terorista odmah poslati na dugogodisnju robiju
ti si neozbiljan -u nema nikakvih ljiljana niti ce ih biti..vreme je da prestanete sa velikobosnjackom politikom svojatanja onoga sto nije vase..time samo izazivate sukobe i nestabilnost.Okrenite se buducnosti, ako ne zbog vas samih ono zbog vase dece
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad je na potezu država koja ako se prikloni ovakom činu briše priznatu republiku BiH i samim time je u suprotnosti sa međunarodnim pravom koje je starije. Zastava BIH je prava sa ljiljanima ova nadmetnuta.
maleni...aha jeste , kako da ne, zato živiš u državi zvanoj BiH jer mi tako hoćemo a ti jadniče MORAŠ!!!!
Izvinite gospodo četnici, čija reprezentacija večers igra na Kipru??RS.-a, HZ HB ili BiH???? p.s. ne bi me čudilo da ovaj glupi maleni kažee velike srbije hahhahahahahahah
Ne postoji republika bih, po ustavu
Japanska jabuka http://www.ads.gov.ba/v2/attachments/1951_USTAV_BOSNE_I_HERCEGOVINE_srp.pdf Član 1
Japanska buba, pogledaj u pasoš, na zgrade državnih ustanova, na tablu pri ulasku u BiH, gdje piše Republika BiH? Jel vam Evropa treba staviti na table PROTEKTORAT da konačno shvatite u kakvom grotlu živite?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad anacionalno izazove nacionalnu netrpeljivost, ipak je to šumski sud:)Neprocjenjivo!:)))))
plavo-bijeli grb sa zlatnim ljiljanima na bijelom polju = zastava republike BiH. zlatni štit sa dva ukršetna mača
plavo-bijeli grb sa zlatnim ljiljanima na bijelom polju = zastava republike BiH. zlatni štit sa dva ukršetna mača
plavo-bijeli grb sa zlatnim ljiljanima na bijelom polju = zastava republike BiH. zlatni štit sa dva ukršetna mača
plavo-bijeli grb sa zlatnim ljiljanima na bijelom polju = zastava republike BiH. zlatni štit sa dva ukršetna mača