Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikret uzeo kesh ,malo odrobija i napolje, da je propjevo isla bi Sebija. Ovako kesh i miran za par godina..Pojeo vuk magarca, pare nas gradjana BIH ponovo zavrsile kod lopova.
Ja sam Jelka Milicevic. Ja sam odobrila sredstva za respitratore a necu vidjeti zatvor jer sam clan HDZa.
Vratice pare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve ok ali krasti za vrijeme pandemije kada min. 20 ljudi na dan premine od virusa…to fkt nije ok
Fikretu sigurno fali otac u ovim teskim trenutcima.Svatam potpuno njegovu situaciju.Drago mi je da je svatio sta je jedan Pravedan Covjek i sta je to Horda zlih zlonamjernih Hijena.Kada cekaju nesrecu covjeka kao svoju radost poentiraju na tudjoj nesreci traze svoju srecu.To malo svoje bjedne oholosti skurpuloznosti..jada i cemere.Dizu kao hepiend.
Fikreta Hodžić je nevin. Konje pratio njegov sudski proces morao je vidjet nepravilnosti. Lik je osuđen nekorektno. Biti optužen za djelo A, a osuđen za djelo B, to se nekad samo radilo u komunizmu. Tužno i žalosno. I oni koji su to uradili njemu, Novaliću i ostalima će isto tako završiti, a i mi zajedno s njima. Nažalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi ovog Solaka Vepra
Dobre vam te pratilje , kome ste ih ostavili da ih pazi dok ste vi na robiji !?
KO CE PLACATI MILIONSKE ODSTETE KAD OVI TIPOVI DOBIJU BOSNU NA SUDU ZA LJUDSKA PRAVA U STRASBURU? DODIK, COVIC, KONAKOVIC, RADONCIC?
KO CE PLACATI MILIONSKE ODSTETE KAD OVI TIPOVI DOBIJU BOSNU NA SUDU ZA LJUDSKA PRAVA U STRASBURU? DODIK, COVIC, KONAKOVIC, RADONCIC?
KO CE PLACATI MILIONSKE ODSTETE KAD OVI TIPOVI DOBIJU BOSNU NA SUDU ZA LJUDSKA PRAVA U STRASBURU? DODIK, COVIC, KONAKOVIC, RADONCIC?
Fadil prijavio.da je trudan
I sultaniju treba na robiju ona je ljude pobila ,ona je najvise odgovorna za one sve mrtve
đecu ja ba u corku tamo nemogu sa ovim armani kaputicima. đe to ba ima
Ma trpaj stoku u prdehanu ,odma tamo im je mjesto
Cash na računima stan firma insta ode malo u hotel sa 3 zvjezdice teretana bradica i jedan prst sa pogledom u nebo...eee gdje ja živim
Lijepa vijest koja daje nadu
Šteta, nećemo više gledat advokatice kako reklamiraju svoje nove kaputiće svako malo
Jelka i Bavrka isto su se bavile kriminalom
Ovu dvojicu bi streljo bez presude, najveci ljigavci u bih
U zatvor BAGRO LOPOVSKA