Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dubre lopovsko. ETO DOSLO VRIJEME DA GORAN SALIHOVIC VRATI USLUGU STO GA JE SDP POTPUNO NEKVALIFIKOVANOG POSTAVIO ZA PREDSJEDNIKA SUDA.
ovaj kamocaj pravi lezihl***vic.njemu i hadzicu se sav radni staz od zavrsetka skole do danas sastoji u politici..citav zivot im kapa sa lake strane i zato jedva cekam da ih komsic pomete!!!
Preispitajte malo svoje bolesne mozgove da pokušate naći odakle to potiče stalna potreba za pljuvanjem po časnim ljudima. Pričate laži i izmišljate razne boleštine. Ja mislim da iza takvih razmišljanja ne može biti zdrav mozak.
Kako stvari i nezakonite radnje polako izlaze na čistac, ne kaže se džaba, sabura, sve će doći na svoje! Za nepovjerovati i u ovoj našoj Bukovini i Hrastovini polako ali sigurno svako dobija ono što zaslužuje!
koliliko su samo pokusavali da ocrne covjeka i da ga smjene, svaka cast pa je bio istrajan i dokazao sta se radi i na koji nacin i po kakvim arsimima se ljudi smjenjuju
Molim sve koje je prevario Igor Kamocaji da se ocituju . Ne zasluzuje posao dostojan covjeka, a kamoli vecu funkciju.
Takvi kao ti ne zaslužuju ni da žive. Samo da je pričati protiv nekoga, a što su nebuloze u pitanju to nema veze. To se jedino može objasniti kao problem lošeg odrastanja ili poremećaj koji treba da se ispituje kod viših doktora. Ostavite čovjeka na miru i ne pričajte gluposti.
nek Ivi našem dragom gradonacelniku MAMA zatrudni pa nek joj ukine naknade za porodilje
Odlicno,samo naprijed Igore :)
Čestitke Igoru. Pravda je živa i sve to dođe na svoje.
Kakvi tipovi se kod nas bave politikom. Vela havle... Pa dobro smo i zadnji u Evropi
Dokazano je da je nezakonito smijenjan i ne vidim razlog zasto se covjek ne bi vratio na posao koji je istina jako dobro radio!!
Dosta je vaseg javasluka bilo i slusanja sulejmanovih direktiva za kadrovske cistke...Dosta je vaseg javasluka bilo i krsenja procedura pri odabiru gradonacelnika....da vidim kako ce te sad sudske odluke zaobici i do koje mjere seze vas bezobrazluk
Nezakonito su ga smijenili, i ti koji su to uradili trebaju zavrsiti kao i Budmir, previse su sile uzeli u svoje ruke, i smatraju da su iznad zakona. Puno srece Kamocajiu u borbi
Cim radis posoa kako treba odmah te stavljaju na optuzencku stolicu, sreca da se on izborio da pravde izadje na vidjelo
Steta sto nije izabran za gradonacelnika. Ali eto, nek sad Ivo ukida naknade za porodilje i sl. A tek je pocetak njegovog mandata
Ti na tvoju zalost ne radis posteno i s razlogom si na optuzenickoj stolici. Ti se sigurno neces izboriti za svoju pravdu. Budi sretna da ne bude hapsane!