Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"veliki korak u pogledu prava žena" Valjda u pogledu prava ljudi na javnom mjestu, generalno. Što ne mogu ovih udruženja, svi se nešto posebno bore za ova ili ona prava, umjesto da se generalno radi na poštivanju prava "ljudi", a u to se ubrajaju i žene i muškarci. Oni se rascjepkaju, svak uzima lovu za sebe, a onda se čudimo kako ima 732 (ofrlje broj) uruženja u BiH koja se bore za ista prava. Mlaćenje prazne slame i naplaćivanje istoga i to debelo, te naravno, iskorištavanje naivnih volontera.
Opet po sirotinji (ne kazem da nije kriv) ali sto ne kazni babinog sina kad raznese zenu na pjesackom ??? ili ove revolverase ??
Pa ne ide da svoj svoga kaznjava.
29.JULA se to desilo !!!!!!!!!!!!!!! I tek se sad izvjestaj priveo kraju WTF ? Pa staa se radu u tom sudu, jede samo burek i cita dnevni avaz.
ma ovaj kontoror *** obicna sta ce on ba,Pa covjek dosao iz sandaka u Bosnu,On je kreten kakvog nema,inace i ja sam bio zrtva istog takvog napada,u julu prosle godine...
Kontrolor *
Ima bezobraznih zena, to je haos.
Nek' je ona učinila "velik korak u pogledu prava žena". I muškarac je mogao reagovati i zatražiti sudski postupak, i bilo bi u njegovu korist riješeno. Zašto akcenat uvijek stavljamo na prava žena!
Ha ja, nije to Centro ...............
Naletio papak na tvrd orah :)
znaci po ovoj muskarca je mogao otresti ko slinu jer po ovome udruzenju muskarci vec imaju "veliki korak " u pravima
250 KM hahhhahhaha
eee kazne i govana pihhh
E sad ste ga kabadahij garsovske najebale, imat cete tuzbe svakih par dana :) ako vas ne mozemo istjerat vas bandu neradnicku iz grada na normalan nacin, istjerat cemo vas na legalan nacin :)
Svako nasilje treba kazniti. Nedavno je zena pljuvala na konduktera ali i oni itekako imaju svojih ispada, maltretiranja studentica, psovki, poziva na fizicki obracun itd. Treba ovome stati u kraj.
Bravo. Da vidimo smije li et makar srednjoskolcu reci nesto tako samo se zenama kurce jadovi.