Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise nije ni duhovito...
a mjere čovi, zadnji radni dan aluminij isplacuje pola miliona direktorima.... nasih para
Sve je prosto, Fadil ako padne vuce Sebiju sa sobom koja izgleda stoji iza svega.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ni u jednoj normalnoj državi na svijetu premijer jedne vlade obavlja još uvijek taj posao a ima ovakve zabrane! Pa kako će na sjednicama na kojima će eventualno i ti svjedoci biti prisutni držati tu "socijalnu distancu"...prisustvovati sjednici pored otvorenog prozora?
kažu RVI ,pa šta i ja sam ,pa sam nigdje.Nemam ni rđavu a ne srebrenu malinu.Samo bog zna kako čovjek preživi u BiHa od ovih malinara
Je.o ti premijera kad se ne smije pribliziti ministrima manje od 50 metara
koja smijurija
Tuzilastvo treba da hapsi Senada Hadzifejzovica i da trazi zatvaranje njegove privatne televizije, da trazi hapsenje Maria Simica i zatvaranje njegovog privatnog portala klix.ba, zbog pozivanja na drzavni udar, na hapsenje premijera bez dokaza, na prizivanje njegovog hapsenja, na prizivanja na drzavni udar. To su sve teski oblici podrivanja drzavnog suverentieta, koji su strogo kaznjivi u zemalja zapada.
Ne smije on, al zato smiju drugi...
Imo je dovoljno vremena da ih obilazi da se organizuje odbrana slučaja, koji će racku sad im i prilazit! Reagovali nakon mjesec dana, mogo je lik još dvije tri ture nabavke organizovat!
ma smijesni ste,svi
Sudstvo nam je žalosno
Moraju nositi metar
@gooUser1577980835 ili pantljiku
Fadile Fadile šta ti bi davati prijateljima poslove... Koštaće ga karijere.
Za to vrijeme nikakve zabrane za ucesnike pljacke aluminija gdje progutan dug od 1/4 milijarde + citava zarada koje svako preduzece treba da ima.
Kako će sa Jelkom komunicirati 😱
Sreca nisu jos izmislili spravu da mozes nazvati nekoga i pricati na daljinu
svaki gradjanin BIH je svjedok znaci nilom ne smije prilazit 50m a to je zatvor
sprdanje sa narodom