Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad nek mi neko kaze da je ovo normalna drzava!!! Sve se moze zavrsit i sredit mimo zakona!! Bas kao Asim sto je radio!!!
drzava je normalna a nermin diploma i čampara anonimna prijava nisu od njih kreni Osmice
Čampara na aparatu😂😜☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Manje škole viša funkcija, manje znanja odgovornije radno mjesto! Pa mi smo zahjebali i Alan Ford strip , Inspektora Kluzoa, Borata, John Englisha... Welcome to Retardistan!!!
njegova škola je predsjednik ostao živ tokom i posle rata, Bajden svaki dolazak u Bosnu Osmica ga čuvao,trebal više? neg imal fakultet smjer tajna služba?
Komunjare, FGR raja, Yugobalije,beogradski setaci, Srboljubi, Dodikovci, Covicevci......NA HAPARATIMA.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A onda kazu uhapsili covjeka sto je dovozio stare olupine iz EU i rastavljao ih, te prodavao auto dijelove da prezivi. Niti je sta ukrao, niti koga prevario. Pri tome uredno prelazio granicu i carinici ga propustali. Kaom srece da je uredjen sistem, pa da je sve spalo na ovaj nazovi kriminal. Usicario par stoja po autu i nije platio porez na nesto sto je EU bacila
Propast sudstva u BiH
ja usranog direktora
Kako vi mislite da mladi ostanu u ovoj drzavi, sa ovakvim postupcima fujj
Jos jedan razlog zasto otici iz ove drzave
Gamad jedna lopovska
Joj osmo sta radis kako te nije stid
Kakva ste vi mafija fujjj
Vala nes ni ti dovijeka
osmica lopove jedan
Nenormalna drzava
Sve se ovde moze zavrsit uz malo papira, osmaneeee
Drzavo stidi se, Osmane sram te i stid bilo
Fuj kakva je ovo drzava, sramota
Jos jedan razlog zasto Njemacka.