Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrad pohlepni narkodilerski
Nevjerovatno, koliki moraš biti đon obraz, kao što je Hadžibajrić, da se on žali Sudu. Čovjek koji je upleten u sve krimi radnje da mu ni Koza nostra nije ravna. Toga ima samo na Balkanu.
Kad se Irfan zarovi u papire otkrit će mutne radnje Narko krimi yimija svašta će se saznat odležat će Adžibajun bar deset lepa mu hrana u ćuzi ide grah svakodnevno
Da sam Načelnik Starog Grada oteo bi junioru Hadžibaji i Šmrku parking na trgu podigao na dva tri sprata ukopao u zemlju etažu dobit godišnja 2 miliona na krovu solsrne ploče za električna vozila netreba munništa više za mandat Go Irfan odradi to otmi Šmrku
Pa ko su ostali kandidati kad cemo saznat?
Hoce li biti "hadzija" na listi? Pa kad izadje da opet vlada ko i do sad? Lopovluk mu na cehri vidljiv golim okom.
Još se žali pseto
Haha, još se ismijava sa nama, čuj žalba???
jaro još imao obraza pa se žalio,takvi kao on i nemaju obraz
A gdje Deljkovic Kameleon
Koliko god ovi exSDA a sadasnji NiPCentar botovi pokusavaju zastititi i rogatickog desperadosa Ajnadzica od kriminalnih radnji za koje su i sami dizali ruke, nece im poci za rukom i za nadat se da se uskoro pridruzi Ibrahimbegu.
Nikad necu dati ovom momku glas jer je do juče bio sa načelnikom najbolji drug a sad kad su vidjeli da je gotov,kao oni su protiv njega + što njemu ne ide u prilog što je iz SDP to jest podaničke trojke i narod je na njih ogorčen, jedino mu ostaje opcija da izađe iz svoje stranke i osnuje novu pa možda ima mogucnost da bude načelnik 1 godinu.
.... te taj ogorceni narod.
Lezi narkobeže
Irfan najbolji kandidat za nacelnika S.G.
Dobi Irfan mjesto načelnika i tako ga se trojka riješi, sada nema ko drugi da ih kritikuje iz vlastitih redova.