Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god je kriv, treba da bude osuđen. Ko god je osuđen, treba da izdržava kaznu. Ako smo ljudi, držimo se principa i časti. Ako nismo, držimo se štala i zooloških vrtova.
Stvar je čista k'o suza: nije kriv, jer je naš!
Vrati se Sakibeeee allahaaaaa tiiiiiii
Nedamo Saketa. Kriv je ali je nas. Nedamoooo Saketa, ne damo Sebku...nedamoooo
kada srbija isporuci cetnika sa Ozrena sto je pobio mladost u Tuzli tada neka Turska isporuci Mahmuljina
cuj komentara i budalastina. Covjek je osudjeni ratni zlocinac koji je pobjegao u drugu drzavu. To su cinjenice i nista drugo.
em mizerna kazna em previ budalu i od suda i od drzave. Da mu nije ime Sakib nebi uspio ni izaci iz drzave bio bi uhapsen. Nebi me iznenadilo da covjek i umre dok ne dodje do zatvora
Kad pohapse one koji su pobjegli u srbiju neka i njega onda uhapse do tada zdravo
Zločinac može biti samo onaj koji napada i želi da ubije drugog zato što je musliman. Ne može u isti koš ići i oni koji se brane pa se odbrane!!
A dobar je bio dok nas je branio, haaa miševi.
Nije on nikog branio, terete ga za zločine nad zarobljenicima
Kad iz Srbije izruče zločince koje sistemski kriju treba i Turska izručiti Mahmuljina.Sve skupa u paketu
Svi trebaju odgovarati za svoja nedjela pa i ovaj Sakib. Ali nisam zato da ga izručuju sve dok se osuđeni ratni zločinci slobodno šetaju Hrvatskom i Srbijom.
SDA je davno napravila Meku za zlocincw. Ovako ce jednog dana i Sebija pobjeci u Tursku.
Kako se naprasno razbole kad treba u prdekanu.
Arapski mužahedini sjekli glave i loptali se, a Sakib ni da mrdne. Sad pobjego u Tursku. Jel to ta "borba bez mrlje" ?
Sud BiH osudio a Haški nije. Srbi imali vremena koliko hoćeš da dostave dokaze Hagu protiv njega ali ne, treba ga osuditi na osnovu lažnih dokaza. Gori su oni koji su to dozvolili, korupciju u tužilaštvu, a za lažno svjedočenje bi trebalo uvesti zatvorsku kaznu 2 godine pa izvolite.