Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam još pročitao da uhapsiše četničkog teroristu koji je otišao u ukrajinu
@maleni (četo) 3 mjeseca???? i to je tvoja borba i doprinos pravoslavlju? popišam se i na tebe i na te za koje si sanjao da se ideš boriti..
Jadno, maleni, jadno...
Sad ih treba protjerati u Siriju da im baćuške malo potpraše.
Još da počnu četnike hapsiti. Doduše, većina je na odmoru u Hag -u.
Fino lijepo.. ali lako je pravdu siljit na ovome.. upit za Tuzilastvo BiH: kada cete "prosecuirati" privredni kriminal, korupciju, poput predmeta "Causevic i njegovi mentori"?
vukajlija.com/zabava/posteri/740870
" Na kraju, daću si za pravo da se dotaknem ljubavi. Šta je uopće ljubav? Kako nastaje, i zbog čega, gdje se pojavljuje, i na koji način? I još hiljade pitanja mogu ti postaviti glede toga, a kakav ću odgovor dobiti? Jedni kažu da je to u srcu, drugi pominju mozak. Nakon toga, pošalju te u jednosmjernu uličicu, pa se ti čudi vlastitoj intelektualnoj nemoći zbog koje ne možeš da precizno detektiraš gdje to nastaje ljubav? I ono najbitnije, da li uopće postoji ljubav, ili je sve to produkat hemiskog laboratorija unutar tijela koji se poigrava s tvojom pameću, izvodeći raznorazne eksperimente. " Cijeli tekst pročitajte na stranici: http://istinaobogu.weebly.com/
Islam je Zlo i Terorizam
Ok neka su ih uhvatili i osudili , ali hocu li ikada procitati da su pohapsili one fasiste sto se okupljaju na kozari i one dole po hercegovini sto pale Ž( ustase i četnike ) ili su to folklorni pokreti ne razumijem izgleda ovo samo po muslimanima opet ??? Pravda za sve jednako gospodo iz SIPE a ne kako se kojem fasisti na vlasti prohtije , tako ti je to kada ti je Četnik na čelu SIPE !!
Hajde konju neotesani , hajde i ti u piz.du maternu iz koje si se okotio tako retardiran !!! Po cemu si zakljucio da sam mundzos ha majke ti ??? Sto kazem da treba sve isil-ovce , ustase i četnike protjerati da na miru zivimo ali se kola lome samo na muslimanima jel to nisam u pravu pizd.a vam materina svima koji su lupili minuse gamad ustasko - cetnicko - isilovska !!!!1
Whiteeagle...vrati se paganizmu....sarc off. Da si pravi Europljanin volio bi Europska stara paganska vjerovanja, ne vjerovao jer su vjere smijesne. Ali ne, i ti biras takodjer bliskoistocnu religiju, jer je i krscanstvo strano u Europi. Sve vise Europljana ne zele ni jednu istocnu religiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jake kazne nema sta, sramota
fatajte govvna!!
Allahu ponizi baliju čamparu i njegove šejtanske pomagače i podari njemu i njegovoj porodici dugu i tešku bolest. Amin!
da li to u tvojoj vjeri stoji da treba ubijati i mučiti ljude koji ne misle kao ti. da li tvoja vjera propovjeda napade na džamije i ljude u njima koji se mole Allahudž.š. ako to propovjeda onda nisi ni m od muslimana jer ja sam musliman čija vjera propovjeda mir (Selam). nisam savršen ali se nastojim pridržavati onoga što proučim (ti bi trebao znati šta se uči), a posebno onog dijela koji kaže ne nasnosi zlo, nemoj ubijati i mučiti čak ni neprijatelja ako te nije prvi napao.
Mozes mu osim kletve onda hladno i sihre bacit, nema razlike.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Allahu ponizi baliju čamparu i njegove šejtanske pomagače i podari njemu i njegovoj porodici dugu i tešku bolest. Amin!
Prvo tebe pregaziti.
Gaziti kjafire smrdljive kao što si ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"... Duša, da li postoji, ili je nema? Kažem li da postoji, moram to dokazati, a zanegiram li njeno postojanje, i to moram dokazivati! Kako god okreneš, jedna strana će pozdraviti moj stav, a druga negirati svaki dokaz koji iznesem. Nažalost, i jedna i druga strana reagovati će na moj stav na osnovu prethodnih uvjerenja, a bez da preispitaju da li su ta uvjerenja tačna. Barem većina njih! Umalo da zaboravim! – postoji i treća strana. Njih boli briga za mojim stavovima... Znaš, čudni su mi današnji ljudi, i taj strah od razmišljanja koji se nastanio unutar njih. Tačno se osjeti da se plaše razmišljati o bilo čemu što bi moglo srušiti uvjerenja na kojima temelje svoje svjetonazore." Tekst iznad predstavlja početak drugog poglavlja romana "Istina o Bogu". Cijeli tekst pročitajte na facebook stranici: https://www.facebook.com/Istina-o-Bogu-895774407198243/timeline/
male kazne za domace teroriste.
pazi novinara sarajlije. piše zvrĆku. info : zvrČku
I ovaj advokat podsjeca mnogo od njih barem kad je izgled u pitanju
advokat jeste jedan od njih