Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije ih trebalo hvatati pa suditi, trebalo je samo prilikom napustanja BiH da im se poniste dokumenti i drzavljanstvo pa nek se hebu tamo koji ce nam qrc
@migrantsyriauskbih apsolutno se slazem
@migrantsyriauskbih Ne moze se ponistiti drzavljanstvo covjeku koji nema rezervno drzavljanstvo da ga automataki preuzme.
A što je s ovoima iz SDA koji su financirali njegov put i uputili ga tamo?
Ako ne dobije zlatnog ljiljana i boracki dodatak ucinice se velika nepravda, kazu iz centrale SDA.
Tamo negdje 1991 naglo se povečaše bolovanja u firmi... Ovi i Oni... svi uzimaju karte za Vukovar.. Ovi kažu idemo braniti ''naše'' a Boga mi i Oni kažu idemo braniti naše.. Učeštaše osmrtnice u Oslobođenju... poginuo braneći...
Max KAZNA !!! Pa nije išao u SIRIJU da bere CVIJEĆE, već da UBIJA LJUDE !!!
Koje vnago, treba to kazniti maksimalno. Samo ne mogu a da se ne osvrnem na ratovanje u Ukrajini, je li za to iko uhapšen i osuđen.
jel ovo onaj sto je pozivao da se truju vodovodi po bosni i da krv tece....
Ma ja bi njemu za kaznu svaki dan da pojede kilo svinjetine
Boze sacuvaj kakva crna sudjenja i bakraci,u haps sve do kraja zivota,bez sudjenja i bilo cega
meni ovo nikako nije jasno, sta se njemu ima suditi ovdje?? cim je otisao trebalo je i njemu i svima poput njega oduzeti drzavljanstvo i staviti dozivotnu zabranu ulaska u BiH i cao!!!
Vaki ko ovaj su unjeli lazni islam u bosnu,izmisljeni islam.Briga je sam sto vise tim putem u bosni unutar bosne idu..Ovo nije normalno kako ih mozak ispijaju po gotov Facebook i videje koje postavljaju..a nasi majmuni slusaju i vjeruju u to.
Dozivotna abd
Nadam se da ce se usrat id robije