Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni cudo sto nam mladi bjeze iz drzave
ne bjezimo, nego smo otjerani, velika je razlika
Odgovor obojici, i svima ostalima, pred studentima 68-me je stao i Tito i svijet, zar mislite da mi ove danas ne bi mogli razvaliti. Visoko smo obrazovani a opet nas nacionalizam sprječava u saradnji protiv zajedničkog neprijatelja!!! I nismo baš pametni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce neko donirati, krece diplomatska akcija.. Cujem ima u Omanu pasteta kojima je istekao rok, moze i to za prvu ruku..
Emir Kadric je u posljednjem mjesecu svoje strahovlade preko studentskog servisa izvukao 200 000 km.za strusene teniske terene utroseno je 300000km firminih para.
Meni ovo vise lici na KPZ Zenica
ZAR NIJE ON-LINE NASTAVA? STA CE 600 LJUDI U DOMU?
Još da ostane bez studenata i može ga vlast komotno pretvorit u kupleraj
Još samo da ostene bez studenata 😂😂😂
TO STUDENTI BJEZ te kad zavrsite
Ma jok i sad su krivi Srbi, blokiraju nabavku hrane na drzavnom nivou..
Taj SDA direktor dozvolio da se napravi privatna zgrada u krugu studentskog doma na Bjelavama, uzeo pare i sad se čudi što nemaju hrane. A inače su i ta zgrada kao i studentski dom izgradjeni na mezarju, ko to nije znao.
Al su zato skolarine po jednom studentu preko 1800 KM. Gdje su te pare? Da ne spominjemo da se u to ne ubraja novac koji se uplacuje za usluge studentskog doma...
..........................A ............GDJE...............JE..............PECAT............!?!
Ima li ista lijepo u ovoj drzavi da se desi?! Svakim danom se zatvara nesto, propada, sankcionira, samo treba ici odavde
A kakvo je stanje u skupštinskoj menzi ?
Uništi trojka sve. Prvo podijele obrazovanje po ministarstvima, a sad i ova lakrdija sa hranom u domovima. Bitna je Marićka.
@Ludilo_dozlogrdilo A gdje je PECAT? #samopitam
Kako je biti bot mafijaške koja nas sistematski uništava evo već 30 godina ...najtežih?
Puni smo paaara, onaj ko kaze da nam FALI, laze!( Lova nije rasporedjena, kako treba )Prepustimo studentima da kazu koju pametnu.Podrzimo ih kakvi god da su.Medju ovim studentima ima osoba koje ce se HRABRO suprostaviti JER nece imati drugi izbor!Bice uhvaceni izmedju dvije vatre :D Oni ce se sami isfiltrirati.Ja sam za podrsku....STUDENTI ORGANIZUJTE SE I BLOKIRAJTE TOG SDA LEVATA, dok ne udari pecat!Mic po Mic...Sretno vam/nam svima! Tik Tak!