Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar im jučer nije mirisalo ko u kući??
jes samo daleko kuca haha
@SDPRadoncicNS. Ma jok, ba... Samo naslove čitam, a nekad ni toliko. Volim izvlačiti paušalne zaključke na osnovu vlastitih predrasuda. Grešan sam, jbg.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije rata studirao u Sarajevu. Bio sam u domu na Bjelavama. Studenti imali bonove a u gradu bili restorani "Bosna","Hercegovina i na Marindvoru.Kakva je hrana u njima bila mogli bi pozavidjeti sadašnji restorani. Na Bjelavama bila prodavnica gdje se kupovalo za bonove, cijene bagatela,a i pivo se moglo kupiti.
pa neće vam ništa bit od crva i žohara
POSALJITE MASKIRANE KAO STUDENTE INSPEKTORE NEKIH 10 DANA I SAZNACETE PRAVU ISTINU
vidi samo vode, 12% fekalije a ostalo govvna. 😂
Jedi i šuti. I uči. Kukanje vam na Balkanu kao princip.
HACCP se isto kupi za par milja, nemaju pojma da ga koridte, ko fol check liste! Hhahahahaha Ma presmiješno. Da nam tek vidite mesnu industiju sa HACCP i ostalim Standardima! Fuj Odavno ne jedem naše prerađeno meso. To je za povraćat u kakbim uslovima je to upakovano i na koji način se pakuje.
Ovako: Ja imam sina na studiranju. On stanuje na Bjelavama. Njegovo svjedocenje u vezi sa hranom: Sasvim OK. Prolaz. (Sta bismo htjeli za 150 Maraka mjesecno. I stanovanje i hrana).
FUJ !!!
И ово хоће да влада цијелом БиХ, а не може да уреди свој филџанчић од свега 18 гради.
Otkud znamo da je ovo autentično i da nije nečija montaža i podvala? Ne vjerujte svemu što vidite.
dodji provedi sedmicu u nasem domu od 5 zvjezdica majmune
@zarkan0 U Titovo vrijeme su bila i dva vrhunska restorana za studente, "Bosna" u Titovoj a drugi "Hercegovina" odmah do katedrale uz menze u svim studentskim domovima. Mjesecna kvota za bonove rucak&vecera je kostala oko 120 DEM. Namjestena soba sa centralnim grijanjem 100 DEM po krevetu. Za rucak u restoranu je bilo glavno jelo i vrlo cesto grah sa sniclom, supa i salata. Za veceru je bilo glavno jelo, kompot i kolac pa izaberi. Ilegalci su bili veliki bijednici.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Mirise ko kod klixera.
“Fahrin covjek” direktor pa sad sda nejač se buni. Niste se bunili prije par godina, a uslovi mnogo gori bili. Ako se ovo moze dokazati ( a ove fotografije nisu vjerodostojan dokaz) neka nadlezni i odgovaraju
Juce pisalo da mirise ko kod kuce
Budite zadovoljni bagro,neko nema ni ovo !!!