Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj SPUS je najvece smeće. Sve sto traze, traze na svoju ruku. Uopste ne pitaju studente za misljenje. Mene su cak blokirali na fb stranici jer sam pokusao stupiti u kontakt i trazit da provedu anketiranje misljenja studenata a ne da rade na svoju ruku. SDA prćija
Bolje vam je da se zalazete za smanjenje skolarina naredne godine ako bude opet online nastava jer je to konkretan koristan potez, a ne da trazite te populisticke poteze jer vas je strah reci roditeljima da obnavljate godinu.
Lako komentarisati.Neki ispiti su stvarno nerealno sastavljeni.Dobijete 20 pitanja za isto toliko minuta.Na pojedinim platformama na kojim sam ja radio licno se nisi mogao vracati na pitanja.Pitanje po pitanje i sta odgovoris to ti ostaje.A ako ne znas bolje predji na drugo i halali bod ili dva jer ako se predugo na jednom pitanju zadrzis nemas vremena za ostalo.Ja sam licno sve redovno ucio i polagao al stres je prevelik , puno putanja , malo vremena.Svaki sam ispit knap predavao vremenski.
@Ancelloti84377478r Zato je i napravljeno tako - ko je naučio, uradit će. A što se tiče stresa, pa čitav život ti je stres. To na fakultetu ti je manji stres od onog što te čeka, zato uči da se rješavaš stresa - fakultet je odlična praksa.
Ne opravdavam profesore, ali morate znati da nisu ni oni stručni i obučeni da se ad-hoc prebace na potpuno novi sistem rada. S druge strane, puno je studenata koji samo gledaju kako će improvizacijom doći do položenog ispita. Ne d'o Bog nešto naučiti i razumjeti. Takvi se najviše i bune.
Najbolje da vam odmah uruče diplome da ne morate više ni jedan ispit polagat.
Osladilo se guzovache polagat, ništa to ne treba odobriti. Čuj bezuslovni prelaz, pa šta je poenta studiranja, prelaziti na više godine bez polaganja? Alal vjera, čega se lik dosjetio. I onda ugodinu kad vas stignu predmeti sa prethodnih godina biće kmečanje šta sad?
Treba vam jedna Sebija Izetbegovic da zavede red, disciplinu i da postavi pravila.
ako djeci niko nije smio dat 1 pa mogli su i studente pustit
@marc_dorcel Ko kaže da nije smio? Preporuka je bila da se ne daje, a vala znam stručnjaka koji su je dobili jer su se vodili time "ne smije mi niko dati jedan, neću raditi ništa", pa je na kraju bilo kuku lele.
Treba vam samo diplome pounoti i uruciti,pa nazad u kahvic na "sisu"
SPUS HOCEMO DATUM KAD DA SE ORGSNIZUJU PROTESTI DATUM SPUS DOCI CE SVI STUDENTI AKO TREBA
Kako ce El din bit predstavnik studenata, frajer magistrirao
Budući akademski građani koji ne vjeruju da postoji korona i da ih bil gejc cipuje dok spavaju :) blago nama...
Kako živjeti normalnim životom? 1. Upisati medicinsku školu; 2. Dobiti zvanje medicinske sestre / tehničara; 3. Završiti kurs njemačkog najmanje stepen B1; 4. Pravac Njemačka i odreći se državljanstva. Ko voli nek' izvoli. LP
@Hirurg124 i dobiti 17 stoja neta, to je vrh plata
Da SPUS ima ikakvu namjenu i formu ne bi nikada bilo dozvoljeno da školarine na državnim fakultetima, bilo kojem, dostignu cijene od preko 6000 KM.
poznato je da studenti pod prisilom dolaze na predavanja. tamo gdje nisu obavezna jedva da se neko i pojavi. zato, ne serote da niste stgli spremiti jer nije bilo nastave u ucionici. ionako na nastavi igrate igrica ili rjesavate ukrstenice.
Maska, odstojanje? Pa se cudite sto ima ovoliko zarazenih + turisti.
Ja ne znam ko može da obnovi godinu polažući online... ne bih da vrijedjam niciju inteligenciju al' ljudi dozovite se malo