Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Most Armije RBiH..... 👍
kad vidim u kojim sve gradovima imaju spomenici HVO bilo bi lijepo da i ARMJA BIH dobije
Haj'mo graditi mostove, kako one fizicke, tako i one duhovne, u miru, razumijevanju i saradnji! Haj'mo napredovati iz 90-ih u neko 21, stoljece, 21. vijek -ali, krenimo naprijed. Neka se mostovi vise ne nazivaju ni po kome, nego cisto numericki obiljeze. Lakse ce biti svima. Ovako, svako ce naci milion razloga za i protiv ovog ili onog naziva... I svako ce se, prema potrebi i interesu, baviti pitanjima tih naziva umjesto sustinski bitnim stvarima.
Predlagač: Mladež SDA.
Srbi su facifikatori historije. NAZIVAJU KOSOVSKU BITKU KAO POBJEDU, KOJE BUDALE...
OVO bi bila vijest: Udruženje studenata Pravnog Fakulteta Univerziteta u Sarajevu oglasili su se saopćenjem u kojem predlažu da se - realno sagleda problematika manjkavosti u sadašnjem pravnom sistemu - nakon stručne analize, pooštre zatvorske kazne za višestruke počinioce krivičnih djela (sa prijedlogom u skladu sa klasifikacijom krivičnih djela) - prestane sa praksom kupovanja ispita na Pravnom fakultetu - kadrovski pojačaju uredi tužilaštava s ciljem objektivnog i pravno valjanog vođenja postupaka, te većeg procenta uspješno provedenih sudskih procesa u korist tužilaštva - organizuju radionice u saradnji sa buducim kriminalistima, kako bi se osigurao radni okvir za uvezivanje vodjenja sudskog postupka protiv optuzenih od pocetnih istraznih radnji, do konacne presude... - PRAVNICI počnu baviti pravom, a ne određivanjem naziva ulica, mostova... Ma, budući pravnici, u pravu ste! :D Al, 100% ste u pravu! :D Aha! Eto, jeste sada sretniji? :P
Pa tragedija u Sarajevu je što se svi bave poslovima koje možemo nazvati tuđim. Sistem ih tako određuje - stvara se magla i prašina, a pravog rada nigdje!
I da se na Pravnom fakultetu, ali i ostalim fakultetima UNSA uvede puna multikulturalnost za koju se borila Armija RBiH.
Hoćemo li otvoriti konkurs za novo ime i za Ferhadiju, ulicu u kojoj su pripadnici raznih brigada, po naredbi zapovjednika koji su imali poseban status unutar Armije RBiH, a jednog od njih (a možda i sve) je gospodin predsjednik oslovljavao sa "sine", najčešće hvatali roblje za rad na prvim linijama fronta ili za sječu na Kazanima?
Vidim javio se jedan koji je hvatao ljude po ulici u Sarajevu. Jesi li hvatao sve redom ili samo one koji su pripadnici drugog naroda, po tvom slobodnom mišljenju? Čiji si bio, Cacin ili nekog od Ćela?
Armija RBiH nije deblokirala Sarajevo, štaviše izgubila je Igman i Bjelašnicu. Neka se zove Most Williama Jeffersona "Billa" Clintona (three years too late with reaction).
Ja sam dao činjenice. Šta ti nudiš?
glasam ZA, vrijeme je.
prije svega da se vrati služenje vojnog roka
pa se kasnije ljute kad Srbi daju naziv studentskom domu Radovan Karadzic.... nemate se vi sta ljutiti, kad mogu ulice kod vas u Sarajevu biti Alije Izetbegovica, mogu i kod nas Ratka Mladica,Radovana Karadzica i ostalo..
propali jesu, al me nervira kad kod jednih moze sve, a kod drugih kad tako isto bude oni dignu prasinu kao skandal ovo ono..ma nemoj kad kod sebe dajes takve nazive onda je to uredu,kad drugi daju onda je to skandal ,, ma daj molim te..jos nije bilo rata gdje je samo jedna strana kriva i pravila zlocine,niti ce ikad biti...
Sandokan petljaj se po svojoj avliji i ne mješaj ratne zločince sa obično, agresorima mrske ljude!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
'ta ce Studen Ti......
...dragi admine, pošto si me full ukinuo kao 16-og, eo izvinjaJEm se, nije bila "spontana inicijativa"...jel sad ok, senjor mussolini?
..meanwhile, odo načinit 18-og...just in case :)
...haj šta fali, sve je to demokratski :))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
podržavam ideju!:)
Branitelji Bosne mile ZLATNI LJILJANI, U Bosnu ste ugradili kamen temeljni !
"okončanja agresije" "danas živimo u slobodnoj BiH" "legitimna vojna formacija" "njena multietničnost" :-))) Kad ovo pricaju studenti, bolje da ne znamo sta misli prost puk.
Thank you, Atomski. Sad znam sta misli i prost puk :-)