BiH
75

Studenti, ostalo je još tri dana za prijave na Soft Skills Academy

Klix.ba
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, lokalni komitet Sarajevo će u periodu 2 - 4. novembra 2013. godine po drugi put organizovati radionicu Soft Skills Academy.

Soft Skills Academy je besplatna trodnevna radionica koja se organizuje za sve studente koji studiraju na visokoškolskim ustanovama u Sarajevu. Pravo učešća će imati 40 odabranih kandidata koji će biti u prilici da učestvuju na sljedećim treninzima:

-Poslovna komunikacija (Business communication) -Prezentacione vještine (Presentation skills) -Upravljanje projektima (Project management) -Liderstvo (Leadership) -Rad u timu (Team building).

Treninge će držati certificirani treneri s višegodišnjim iskustvom i to: Marija Jemuović i Katarina Najdenov iz Beograda, Mirna Smidt iz Zagreba, te Denis Rudonja i Nermin Smajić iz Sarajeva. Kratke biografije trenera i opis treninga možete naći na zvaničnoj stranici Akademije.

Upravo su prethodno nabrojane vještine one koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva.

Broj prijava svakodnevno raste, a ostala su još tri dana da se i Vi prijavite i pružite sebi priliku da postanete dio ove izvrsne radionice i pri tome doživite nezaboravno iskustvo, unaprijedite svoje vještine i dopunite svoj CV.

Ne oklijevajte i prijavite se do 23. oktobra. Prijavu možete popuniti ovdje.