{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


EESTEC organizira radionicu "Soft Skills Academy"

14.10.2013. u 13:05
138
0
EESTEC organizira radionicu "Soft Skills Academy"
138
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, lokalni komitet Sarajevo, će u periodu od 2 do 4. novembra 2013. godine po drugi put organizovati radionicu "Soft Skills Academy“.
Nakon pozitivnih iskustava od prošle godine, EESTEC LC Sarajevo je odlučio ove godine poboljšati isti projektt i ponovo pružiti priliku studentima da unaprijede svoje lične i profesionalne vještine.

Soft Skills Academy je besplatna trodnevna radionica koja se organizuje za sve studente koji studiraju na visokoškolskim ustanovama u Sarajevu. Pravo učešća će imati 40 odabranih kandidata koji će biti u prilici da učestvuju na sljedećim treninzima:

-Poslovna komunikacija (Business communication)
-Prezentacione vještine (Presentation skills)
-Upravljanje projektima (Project management)
-Liderstvo (Leadership)
-Rad u timu (Team building).

Treninge će držati međunarodni certifikovani treneri s višegodišnjim iskustvom. Kratke biografije trenera, kao i formular za prijavu, možete naći na zvaničnoj stranici Akademije.

Upravo su prethodno nabrojane vještine one koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva, zato ne propustite priliku da se prijavite.

Prijave su otvorene svim studentima u Sarajevu do 23. oktobra. Po završetku Akademije, svi učesnici će dobiti certifikat i CV suplement, koji mogu priložiti prilikom apliciranja za posao, praksu ili stipendiju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: