Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile idiote nesposobni gdje su vakcine? Bakire lazove rekao si 6 aprila da cemo za 2 mjeseca imati milion doza milion ti majki spomenem
Najprije cijepe one sa jedanaeste godine
Naravno.Da imaju rektora umjesto rektuma UNSA-bili bi prvi vakcinisani
Mole da budu dio eksperimenta
E fatajte se Srbije kod nas nista sve kloc do kloca. Nažalost !!!!
Po kojoj kategorizaciji bi studenti medicine trebali biti prioritetna skupina pa da bi se vec trebali vakcinisati...
Testovi inteligencije danas su besplatni.
Drzava apsurda sa Causeskim i Elenom na celu!
Lažete studenti ništa nisu tražili,
Umjesto da se sada počne s pripremama za novu školsku/akademsku godinu i da se vakciniše svo nastavno osoblje kako bi se moglo krenuti u školu, a ne buljiti u ekran i to zvati nastavom, oni pišu nekakve izmjene zakona, pravilnike o zapošljavanju i sl. stvari koje mogu sačekati. Godina gore-dolje za neki zakon ili pravilnik ne znači, a za život i zdravlje čak jedan dan mogu napraviti razliku.
Vakcinacija neispitanim genetičkim sredstvom protiv infekcije koju preboli 99,85 % "oboljelih" je u stvari test inteligencije. Studenti koji je žele već su pali na ispitu i treba ih odstraniti s fakulteta jer takvi koji žele vakcinu biće opasni za svoje buduće pacijente. Da bi postao ljekar važniji uslov od završenog fakulteta je da imaš zdrav razum, ovi ga očito nemaju.
Shvatate li vi da država ne radi ništa po pitanju vakcinacije? Jedino su zdravstveni radnici vakcinisani i osobe starije dobi. Ostali? Ništa. Policija - ništa. Prosvetni radnici - ništa. Radnici u javnim službama koji su u kontaktu sa stotinama građana dnevno - ništa.
Tako i treba, odlilno
Ccc u kojoj mi vukojebini od drzave zivimo
Kakvo nam je ponizenje vlast priredila da idemo u Srbiju na vakcinu, bravo botovi...
Jad,čemer i bijeda od fakulteta
ponovno sarajevska vlada studente stavlja na margine. aferim
Mole al da ne prime. Ima studenata koji ne zele vakcinu a treba i to postovati.