Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oca mi BiH na 2 500 000 stanovnika ima univerziteta koliko ostatak Balkana zajedno.
https://www.youtube.com/watch?v=lHS1w6ROSF4
A da se studente posalje u sklopu ARBIH u Bluku?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Cista politika. Djeca bi se uz par piva skontala i uvezala, omladini je do zivota. To baketu i dodi ne odgovara.
Zašto novinar KLIX-a navodi Banja Luku kad je problem azmjene studenata nevezan za lokaciju univerziteta. Isključivi problem je nedostatak novca, tako da vam je naslov... šta reći...'nako!
Не знам какав недостатак новца. Ако су студенти на буџету, исто је онда, или држава, ентитет, кантон плаћали овом или оном универзитету. А смјештај у дому.
Bosanski jezik je bio prije svih ostalih laznih jezika
Sigurno i njime su govorile osmanlije u BiH u petom vijeku.
@zeleniiiii Znaci neko mora da objasni stanovnicima Beograda, Zagreba, Splita, Novog Sada, Rijeke, Nisa, Podgorice, Banja Luke, Subotice itd. da bi mukali da bilo bosanskih muslimana koji su opismenili i dali govor cijeloj regiji 🤣😂🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ce tamo,jos mare da dobiju od onih divljaka.Sjetite se postavljanja kamena temeljca za Ferhadiju.
razlaz. svaka ptica svome jatu i gotovo.
Hajmo biti realni... i da mogu ne bi isli...
Sve po propisu.... Razmena studenata izmedju drzava.... Tornjaci!"!! Armija BiH je pobedila!!!! Stoko balkanska
zahvalite Dani Malesevicu. Izrodu iz neke vukojebine sto se doselio u Bosnu. Studensti u evropslim zemljama bez problema idu u druge eu zemlje i provode po godinu dana bez obzira na jezik a kod nas je situacija kakva je. Politika ce nam u buducnsti odlucivat i koji toaletpapir da upotrebljavama jer nam tako odgovara. Po ovom ispada da samo bolesni/invalidi, budale ,politicari i zaposleni gdje ima mita ostaju u Bosni.
Jos malo pa ce Dudko u narednom mandatu izgraditi kineski zid tako da ni ptice nece smjeti prelijetati preko njega a kamo li ljudi prelaziti i komunicirati.
@eurokrem nesto si pobrk'o tj pogresno cuo. Laktaski seljacic ce uskoro medju 4 zida da ni ptice nece moci vidjeti osim sat dnevno
Ne priznaje vam Dodik fakultete kao ni ostatak Evrope 😂😂
@CrusaderCrew sreca da se u evropi i laktasima priznaje medicinski fakultet iz foce
Evo ja primam kod sebe Sarajke, svasta ce nauciti..
Banja Luka je bosnjanska carsija koju su Vlasi Karpatlije naselili migrantima krajem 1970tih uz pomoc Srboslavije i JNA. Bosnjanin osnovao, Bosnjanin izgradio, Bosnjanin cuvao, mazio i pazio, Banja Luka je carsija Bosnjana, Banja Luka je uvijek bila vise Bosna nego Sarajevo, Banja Luka je ljiljan Bosna, Banja Luka je Bosna, Banja Luku treba osloboditi od vlaskih migranata koji su je okupirali u Srboslaviji i to od 1970tih kad je takozvana JNA ubrzano naseljavala vlaske migrante.
To da nijedan Bosnjanin ne zaboravi, BANJA LUKA, LIJEVCE POLJE, LAKTASI, JAJCE, KRUPA NA VRBASU, sve su to BOSNJANSKE teritorije Bosne na kojima je Bosnjanin do raznih genocida bio apsolutna vecina!
Sa bi vazilo to sto si napisao, prvo mora postojati to cudo "bosnjanin"... Jbg, bzv napisa sve to.m
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Hahahahahahaha. Smijesno. Ja da sa jednog od najboljih fakulteta na Balkanu u toj oblasti, ako ne i najboljeg, idem da slusam predavanje u nekoj supi u BL. Neka hvala.
@Pijevac Koji je to fakultet u Sarajevu među najboljim u svojoj oblasti?
@Pijevac Nasi fakulteti su cak i po balkanskim standardima 💩 rode.
ko je meni omogucavao razmjene, ja sam zapeo i preznoijo se....
Ni 1% maturanata Bosnjaka nece izabrati Banja Luku za studije, vec SA TU ili ZE. Isto tako niko od Bosnjaka nece izabrati neki grad u RS-u da zapocne zivot. Nikom iz Sarajeva ne pada na pamet vratiti se u Focu, Srebrenicu... zato i zajednicka BIH ostaje samo mrtav komentar na Klixu, jer se i sami Bosnjaci vrlo precizno drze svoje komfort zone, poznatije kao 24% (a ljute se kad to spomenemo).
Mickey10 , komfort zona je pc entitet , a uskoro ce biti potpuno prazna zona , vrijeme ce pokazati .
@gradimir Srbe sem RS ne zanima nista vise. Bosnjake zanima cijela BIH a u praksi ne mrdaju iz 24%!! Cekaju izgleda neku kugu koja ce specijalno da pokosi samo Srbe i Hrvate.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)