Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi prelaze hiljede kilometara da bi izučavali neki dokument; a kod nas na fakultetima od naučno-istraživačkog rada koristimo jedino power-point.
drž se ti rodjo japana
Dodji japanac ovdje u BiH bez novaca pa zivi i proucavaj Ludacku kosulju..Pa da te vidim koliko ces biti sretan..Mi nismo normalni, pobjeces ti :-))))
jadna li ona država na koju se primjeni isti recept kao u Bosni,tu nema više države
kako iskustva Dejtonske BiH mogu pomoći postkonfliktnim društvima? ------------------------------------------------ Nikako, to je prisiljavanje napadnutog na kapitulaciju i to iskljucivo, kao agnostik govorim, jer je vecina muslimanska. Da je u Bosni vecina katolicka/ortodoksna i da su joj to susjedne zemlje uradile, ekspresno bi im bili bombardovani glavni gradovi.
nacionalizma*
Samo da se rijesimo nacionalnih stranaka i nece bit nacinonalizma 😉
Sta istrazuju nasi studenti u Travniku?
sigurno iskustvo japana u modernizaciji i preuzimanju zapadnog modela za vreme meiji dinastije..tako sam čuo...
imamo mi i talgo voz Sarajevo - Čapljina 5,5 sati vožnje, baci se na izučavanje tog fenomena
Kad mu kazu da ode do Kolinde po Dejtonski sporazum jer ga je drzava koja zivi na njemu izgubila, sta ce tek pomisliti
Upucajte ga
jo kako ce zadzogirat sa limunom u ustima kad se tivra
Pajdo moj drži se i sretno - jesu li ista osigurali novaca za dobrog dobrog psihijatra nakon šta se vratiš kući i probaš to sve nekako obrazložiti? Da ti nama ne bi na kraju šetao u gaćama po Tokiju i govorio ma samo još nešto da vam kažem o Bosni kako su oni to tamo dobro riješili...
KAkav Dejstonski sprazum kad nam je odmah ukraden ?
Zaista je paradoks, gdje jedna blago reci manjina, ima jednaka prava kao vecine.
nikada fakultet zavrsit neces ako pocnes mislit o dejtonskom sporazumu i miru
Satoshi kad skontas de si doso jos brze ces otici, zona sumraka je mala maca za ovo ovdje, kako li se na japanskom kaze noooooroood znoooo