Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebaju ni stubići ni kojekakve budalaštine. Kamera kao ona najnovija pored Aerodroma, koja očitava registraciju, fotografijom bilježi svaki prolazak, alarmira najbližu stanicu i priprema podatke za prekršajni nalog na kućnu adresu ili na licu mjesta, kako ti je volja. Ograde su primitivizam.
Stvarno tuzno da nemo moze izraditi nesto ovako za oredmetnu lokaciju. Nadam se da ce opcina izvrsiit veci pritisak na odgovorno lice i da ce isto prilagoditi pored sigurnosnih aspekta i izgled istog ambijentu u kojem ce biti postavljeni.
Aman ljudi moji. Šta pokušavate uvesti novu disciplinu? Šetanje sa preprekama? U nekom ste talu sa ortopedima?
Konaković?
malo probamo, naplatimo. Ne valja, hajd ponovo probat pa naplatit
Koja je budala ovo osmislila, svaka joj čast.... Treba imati taj kapacitet, pa ovakvu nakaradu montirati na glavno gradsko šetalište.
ne vraćajte ih idioti
Baš su zgodni da se može konj privezati za njih he he
Ime i prezime mozga!
Dad će ih ofarbati u zeleno, kao trotoare i to je to - dželalabad!!!
Kako neodgovorno, amaterski kao i sve što se u radi u ovom j gradu. Ne radimo često ali kad uradimo ne valja k.
nena Fazila vec nogu slomila na to vase
Ideja dobra realizacija zapela.Ali namjestit ce oni to da odgovara
dajte nam sliku onoga ko je ovo uradio, da svi vide prototip IDIOTA !!!!
Mozete ga vidjeti u Pionirskoj dolini ponovo je u kafezu
svi nam se smeju....... :(
Smijeh je lijek
Hajde da smo prisustvovali i tome da neko sam sebi, javno opali šamarčinu! Pa majku mu, jel to ne postoji neki render, neka skica da se vidi kako se nešto uklapa u okolinu, već se mora fizički postaviti da se konstatuje da ne valja?!? Đe se školujete stručnjaci, odakle silazite, ko vas hrani, hljeba vam???
render, skica? a zdrav razum?! šta se desilo s zdravim razumom?!