{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stručnjaci Svjetske antidoping agencije u Sarajevu

18.5.2015. u 21:46
0
4
Stručnjaci Svjetske antidoping agencije u Sarajevu
0
Stručnjaci Svjetske antidoping agencije u Sarajevu
Pod visokim pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Agencija za antidoping kontrolu naše zemlje u utorak, 19. maja od 9:30 sati organizuje Međunarodni sastanak WADA Svjetske antidoping agencije - EE RADO u hotelu Hollywood na Ilidži.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Sastanak, u okviru kojeg će biti održana dvodnevna edukacija, će biti održan od 19. do 21.05.2015. i prisustvovat će mu najviši predstavnici WADA Svjetske antidoping agencije, eksperti za borbu protiv dopinga u sportu iz Albanije, Armenije, Azerbejdžana, Gruzije, Makedonije, Moldavije, Crne Gore i domaćina Bosne i Hercegovine.

Sastanak će svečano otvoriti član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović, a prisutnima će se obratiti predstavnici Svjetske antidoping agencije – WADA, ministar civilnih poslova BiH mr. Adil Osmanović, predsjedavajući delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine pri Vijeću Evrope mr. Senad Šepić, predsjedavajući Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine Marijan Kvesić i direktor Agencije za antidoping kontrolu Slavko Matić. Nakon pozdravnih obraćanja bit će prikazan kratki film "Antidoping u Bosni i Hercegovini".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: