Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno. Držimo se tradicija ko' pjan plota. Heble vas tradicije, zbog njih ste zaključani u 17.vijeku!
Treba naglasiti da je kod nas i tradicija da papak kada krene da se domogne bilo kojeg dijela vlasti ne bira sredstva i ruši sve pred sobom.I kada se neko usudi suprotstaviti se takvom papku,nadrlja od vlasti.Jer se papak već zaštitio i napravio prsten oko sebe da mu niko ništa ne može.
U BiH je najdraža izrećica Joj ako te opalim štocem itd....
Nena je uvijek govorila da je štap iz dženneta došao.
@JosipBrozzKlinton koji stap?kolac cuskija to je izaslo
To se posebno očituje na relaciji 'Politika vs Narod'. Kontinuirano nasilje već skoro 30 godina
Nasilje nikad nije bilo vece nego sada i svakim danom je sve gore i ni jedna konvencija to nece moci promjeniti. Kod nas glavne 3 vrste nasilja su Politicko nasilje , ekonomsko nasilje i socijalno nasilje a Žrtve sudjeca , nepohlepni i pošteni!
Mi sandzaklije volimo svoju porodicu i drzimo se skupa u sandzackoj ilidzi
@gooUser1574757787 evo ovde u Njemackoj najvise vas ima na bausteli,a zene vam ciste biroe navece i wc-iskreno nemam nista protiv kolega mi iz Rozaja,ali ste tvrdoglavi ko ovnovi nasuprot zena koje su njezne i pune ljubavi stvarno nekuzim
Znaju li ljudi u bih uopće što znači istanbulska....