Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nisam ni mislio da ce ovi nasi sposobni politicari nesto uraditi u korist Bosne
nemamo pravo na Sutorinu i tacka.nema tu sposobnih i nesposobnih.i ovako ne koristimo ni ovo drzave sto imamo.sta treba zakuhati sa C Gorom i dati kamen idiotima da ti pocnu djeliti i cjepatl Bosnu.sutite i ne talasajte
Oni nemogu da rijese problem sa psima u nasim gradovima a de rijese problem Sutorine!
najpravednije, tocka, tacka, dot..sutorina je u crnoj gori, a oni koji su mislili dobiti neke politicke poene pojeli su da ne kazem sta.
Ne provociram i ne želim vrijeđati ali ne mogu da ne primjetim kako Bošnjaci gledaju sve do Sutorine, pa Sandžak, pa se sekiraju za Palestinu, a 2 kilometra od središta Sarajeva počinje nešto što se zove Republika Srpska, ćirilica, Dodik, stevan-jovan-zoran i td.....Nisam Bošnjakinja, ali imam simpatije prema Bošnjacima, samo me ta naivnost i izgubljenost uvijek uspiju iznenaditi.....još malo pa gori od srba i hrvata ...no offence....
Ma to su i otvorili pricu za narod da skrenu javnost za ekonomskih pitanja. Znalo se da nema nista od tog. Kao i Dodikova prica o otcjepljenju. Zabava za naivne mase.
Gdje su ovi "stručnjaci" bili u februaru, kada su njihovi "argumenti" razmontirani u javnoj raspravi? Nisu se smjeli pojaviti. sada iza zatvorenih vrata opet rade za druge zemlje i tuđe lobije. Nije normalno koliko naših ljudi radi na štetu vlastite zemlje, čak i onda kada su svi dokazi na našoj strani. Kompletan naš državni aparat treba potrpati u kazamat.
Je-bla vas Sutorina u usta.
Ovi su strucni koliko sam i ja xD
I Hrvatska će tražiti Jajce
Da u Sutorini žive Hrvati ,qurčinu bi to dobila CG.. Ovi Bošnjaci i Srbi raskućiše cjelu BiH
Ipak Monte Negro neće biti samo Monte
I? Sto bi sad s onim svim vijestima o tome da je Sutorina bosanska??? U svijetu ako ne koristis rezervni stan i neko udje u njega da zivi on posle nekoliko godina postaje stvarni vlasnik stana. Crna Gora je u najlaksoj varijanti za Bosnu posjedovala Sutorinu 70 godina. A u realnijoj varijanti imala je 70 godina Sutorinu u vlasnistvu.
Došlo im iz guzice u glavu. Bravo!
Dobro, ako nije Sutorina, onda je svakako Trst naš...
U prevodu - Sutorina neće niti bosanska - nego ruska, eto vam (nam) tih "prijatelja" iz međunarodne zajednice.
I ovo što imamo već odavno ne pripada nama... Nažalost
opet nista na guzove....