Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unistili sve u Tuzli i oko Tuzle
Iz tuzle sam, na ovim slikama ama bas nikog ne znam, sve go seljak i zadnja fukara u SDA( politici uopste)
iz tuzlanske SDA su otjerani svi Tuzlaci
Samo Smaju Mandzu da sacuvamo I nemamo brige za buducnost.Pismen,mlad,nekoruptivan,elokventan,drag ...
Jedni clanovi se sile, ako se zalis bilo kojoj ustanovi, samo umire stvar jer su i tu postavili ili svoje direktore ili svoje uhljebe koji drze predmete u ladici. Za ovih 30 godina su napravili uzasnu mašineriju, a tek sad nas sustižu nepismenosti i kupljene diplome. Bljak
SVI SVI I STARO I MLADO. SVI SVI U CIRKUS COLORADO!
Kada će na red doći patriote SDA HNK..intelektualci koje vode istu su prijeratni portiri,konobari, moleri,djeca onih koji su bili efendije, stečajni upravnici,ministri koji su rat proveli u inostranstvu,koji.su prodali Mostar...i sve su to dobro unovčili a normalan narod jedva prezivljava
Bošnjački narod je svakako mrtav narod. U slučaju eventualnog rata niti postoki političar , niti ličnost koji bi taj narod poveo. Oni koji su pobjegli devedesetih i sad bi to isto uradili. Sve bi se okončalo jednim velikim Potočarima.
Bošnjački narod je svakako mrtav narod. U slučaju eventualnog rata niti postoki političar , niti ličnost koji bi taj poveo. Sve bi se okončalo jednim velikim Potočarima.
Na slici je i gospodin koji kaze "proglem"
SDA je temeljna stranka nas Bosnjaka, i to je nasa jedina prava stranka. Steta sto je uš usla u stranku i razmnozila se, samo licni interes i borba za stolicu. Nadji mi ga koji nije bogat u istoj. Od smrti rhm. Sulejmana Tihica stranka je u kontinuiranom padu. Jesu masinerija al za svoje ambicije masinerija.. Bolje vam je ocistite bagru i korupciju*
A NEMA STRMOGLAVOG PADA TUZLANSKOG SDP-a - MRŠ FGR BAGRO! KLIX PRIMIO NOVU TRANŠU USD.
Kako prepoznati malog primitivnog zelenog? Vrijedja, psuje, govori ogavne rijeci, greske u pravopisu i laze, mnogo laze! Jadni mali zeleni!
Pa nema ovdje tuzlaka ovo je najgora vrsta ljudi Krkani za njih je Fadil Opančic gospodin
Niti jedna stranka nije sama od sebe problem. Problemi su kriminalci, munafici, nepismeni idioti u bilo kojoj stranci. Ostati moralan i pošten u politici je svjetska misaona imenica. Zato u njima i nema insana.
Političar pojedini u većini svoje lične interese stavljaju ispred interesa gradjana. Prvi koraci su ulazak u neku partiju da bi svoje interese ostvario. Niko ne zna šta radi al bitno je da kapa.
TK ima najbolje puteve na svijetu zahvaljujući ovima :D