Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko EU parlament ima članova? Šta li ostali misle.....
Zamolio bih novinara i redakciju da pronađu nekog relevantnijeg. Jbg. smoriste s ovom babom, a ona je samo zastupnica. Dajte bar predsjednika nečeg. Ne morate se previše truditi, sve tviteraš do tviteraša.
Ljudi moji zaboli me ćuna ko će koga predstavlja u predsjedništvu, neka Hrvati sami biraju svoga predstavnika, neka u predsjedništvu bude 15 članova, baš be boli ona stvar, dogovorite se hajvani već jednom da krenemo naprijed, pogledajte gdje smo na ovom dunjavluku, svi idu naprijed, gaze samo mi stojimo u mjestu, svi su nas debelo prešli u regionu, svi!!!
Tako to govore prijatelji Bosne. Svaka cast!
Ne mora, možete nas još jednom pokakiti kao i do sada
Ma nema problema poštovana gospođo, ako se izbori baš moraju održati kako Vi kažete bezuvjetno, neka se održe, samo šta time dobivamo? Još četiri godine blokada i opstrukcija već ionako napaćene zemlje iz koje svatko normalan želi otići!!! Kada se poslije izbora napravi velika hrvatsko-srpska koalicija neka se dežurni kritičari i komentatori ne pitaju ZAŠTO!!!
Tako je, demokratski procesi imaju svoj nezaustavljivi tok. REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA je STARIJA od i nadživjeće sve svoje dušmane.
Ko je ova teta pa se mješa u unutarnje stvari Bih oće ili ili neće biti izbora u BiH
Slozili se da se ne slazu...ok je i to.
Sad kad se oglase Ž. Zovko M. Burić G.G.Radman hercegovci koji predstavljaju Hrvatsku a rade protiv BiH. E sad će ovi legitimni minusati al' neka će.
Predlažem da se do daljnjeg ne koristi termin N/F reprezentacija BiH. Prikladnije je ekipa N/F saveza ili Vicina ekipa
Izvolite gospođo, pogledajte prvo ko nam želi rasturiti državu i nikada nisu uspjeli. Naši zapadni susjedi i oni koje ste primili u EU, koji danas pozivaju otvoreno na razbijanje BiH, i slave neku nepostojeću tvorevinu s jedne i s druge genocidaši. Niste s pravim ljudima razgovore vodili nego s kriminalcima.
Samo vi indijancima objasnite sta su europske vrijednosti, ocigledno su bjezali sa casova.