Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto su u ratu bile granate to su u miru stranke...
Politicke stranke treba tretirati kao privatnih klubova koje zive od clanarine a ne od drzavnog novca. financije politickih stanaka i vjerskih zajednica treba staviti pod kontrolom drzave.
Pod hitno ukinuti finansiranje stranaka iz budzeta.
Uzimaju lopatom
Razlika između dobijenih novaca od države i potrošenih bi trebala biti u marku identična. Ako je višak vratiti, ako je manjak nadoknaditi. Zar se niko ne sjeća afere Gibraltar vezane za marketinško oglašavanje?
Platforma za progres !!!
Kukala nam majka,gdje mi živimo
ima li iko u drzavi da nekrade???
Manje stranke su potrošile x10,a velike od x50 pa naviše!Eto,to je podatak koji nije i neće biti objavljen ni u jednom stranačkom troškovniku...Ali,evo,pa da znate!
Ukinete 95% finansiranje stranki i pustite da se sami finansiraju ,pa da vidite da će ih pola nestati kao u ostalim državama....
to Drzavo,nije vas sramota ovo objaviti..ima li te pravdo igdje,skloni ovu politicku gamad iz Drzave..
Dali su propagandnu izjavu glede troskova na propagandu?
Naša stranka, SBB i HDZ su haman prijavili više nego što su potrošili. Toliko o vjerodostojnosti ovih izvještaja.
sto nece kad vecina naroda radi za njih, evo imas komercijalista,konobar,pomocni radnik, radnik u fabrici ,stolar,tesar,bravar, itd. ovi dole, ovi gore. i ovi sto su dole (narod) kaze ko ne skace mrzi bosnu hej hej hej. i ovi skontaju, super,moze, samo deri.
HAHAAHAH KOJA BUDALA JE OVO PRAVILA, ISPADE DA JE HDZ VISE PRIJAVIO NEGO STO JE POTROSIO. VOLE LJUDI PLACATI PDV
Lopovska posla