Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 3 dana gradsko vijece Tuzle je dalo fudbalskom klubu Sloboda 500 000 KM (pola miliona). Ponavljam, pola miliona za fudbalski klub. Pored svih problema oni daju novac fudbalskom klubu.
@gooUser1565862764 sta je 500k za ovoliku Bosnu? Glupi narod placa porez - Dodik, Čović i Bakir bogate familiju - narod se kolje - a pametni su vec u Njemačkoj
@gooUser1565862764 Ne seri, Jasko može dat svoje pare kome hoće !
Stranke u BiH kao nafijaske porodice u New Yorku
sjaši Murta uzjaši Kurta, mada ne možemo se ne radovati kraju vladavine tiranina Kukića
Dubinska analiza = 0 rada. 😏
Da onaj Adolf nije bio toliki idiot, da nije bilo zločina i konc logora, pa da mu se onomad predamo. Cini de da je jedini izlaz onaj da zaratimo sa Svabama, i docekamo cvijecem i natpisima WELCOME OCUPATION! Al valjalo bi onda i raditi, propali bi sisa barovi... Ne znam, nisam pametan.
Pa zbog toga su i otisli ovi ''otpadnici'' iz SDA- da podjele tedere, jave ustanove, pare itd
SDPu osta sipak i srednji prst,
SDA sinonim za javno pljackanje BiH.Naravno uzeli su upravo one kojima se najvise novca sliva, a koje je ta ista SDA dovela na rub kolapsa i potpuno unistili sisteme. I ne brinite, dok je SDA nema Bosni milimetra naprijed. Krece uhljebljavanje, pritisci, teror nad uhljebima od prije kako bi osigurali glasacko tijelo za naredne izbore. Evo gledam komsiju koji ima propalu firmu za javne nabavke sa tim istim iz SDA kako veselo pricaju o ''poslu''.
Sjaši Murta da uzjaši kurta :( Nit je Murta nit će Kurta ništa dobro uraditi. Ima da Hodzabiz Zivinoca napravi da još i kanton citak buda uz Allahovu pomoc privatni i to njega, softića i još pokojeg velikog Muslimana.
Kome dadose UKC i Univerzitet .. ima da ga novokomponovana stranka starih komunjara i socijaldemokrata rastavi na proste faktore ko medo zvecku .. 🙄