Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje: da li bi na Kosovu neki Šmit, Satler ili onaj američki kauboj Eskobar mogli Albancima nametnuti zakon o ZSO - Zajednici srpskih opština? Nema šanse, cijelo Kosovo bi se diglo. Sve ovo iako su oni oslobodili Kosovo za razliku od nas koji smo sami sačuvali BiH. Kod nas svaka EU ili Američka šuša može nametati šta hoće, naravno samo na štetu najbrojnijeg naroda. Zašto to rade? Zato što hoće da onemuće iole normalnu državu u kojoj će Bošnjaci biti većina.
a šta je to konkretno na štetu?
Zasto je onda tuzba direktno protiv Schmidta¸, a ne i protiv same institucije VP tj. OHR? Znaci ne smeta sto svaka susa moze nametati, nego smeta sto se sada za promjenu namece u korist drugih naroda?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tužite ih zato što će vam onemogućiti preglasavanje hrvata na izborima, pa vi niste normalni. To je kao kad bi silovatelj tužio žrtvu što je pružala otpor, bolesno i populistički pred izbore.
A gdje to HDZ može preglasati vecinu, molim da mi nacrtaš kako je to moguće, ja sam malo zaostao pa mi nije jasno ??????
fbUser1572514987 zaboravio si da mi nismo ko osatle države i nemožeš nas uspoređivat sa Njemacom, Francuskom,itd i mi ne želimo da naš glas vrijedi 5X više nego bilo koji nego da nam se ne namece predstavnik
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izbori se bliže.U naselju Rječica 15 .vijek,nema vode,nema kanalizacione mreže,ulica puna rupa i zadnji udarac pred izbore Gras ukinuo liniju koja sa Stupa vozi za ovo naselje.A Centro vozi samo 3 vožnje u toku dana.To su problemi koje treba rješavati na lokalnom nivou i poboljšati uslove života a ne ispirati mozak.Radnici ne mogu ići na posao i sa posla,srednjoškolci i studenti ne mogu stići na vrijeme.Babe i majke ne mogu plaćati taxi.
Ajde glupani jedni koga ćete vi tužit, pogubljeni Hrvati u neznanju
odlicno..imate nase djece advokata po evropi koliko hocete mogu vam pomoci ako se povezete,,tako treba sa neprijateljima licemjerima u svileneim rukavicama pa zavali
'... i uslijedilo bi krajnje neizvjesno stanje'. To stanje traje i to vec 30 god.
Hadžidedić sj*ao aprilski paket, pa sad imamo 100% BiH i državu bez entiteta! Ko vjeruje ovim ublehašima neka hitno provjeri IQ!
PUNA PODRSKA !!! Tako se to radi zna stari VUK kako treba sa ovim kvarnjacima u Europi.
Medjutim zaista bi neko trebao razloziti ovaj zakon i sta valja ili ne valja u svemu ovom!
A jbo tužbu, ko je ova gara?
Sda igraci stali u odbranu interesa sda i hdz...
A ko je ta stranka za BiH. Bivši SDAovci?
Joj tetke ove Semire ?
Pitanje: da li bi na Kosovu neki Šmit ili onaj američki kauboj Eskobar mogli Albancima nametnuti zakon o ZSO - Zajednici srpskih opština? Nema šanse, cijelo Kosovo bi se diglo. Sve ovo iako su im oni - stranci oslobodili Kosovo za razliku od nas koji smo sami odbranili dobar dio BiH. Kod nas svaka EU ili Američka šuša može nametati šta hoće, naravno samo na štetu najbrojnijeg naroda. Zašto ovo? Zato što hoće da onemoguće iole normalnu državu u kojoj će Bošnjaci biti većina.
Kad će biti plata uposlenicima općine Novi grad,djeca krenula u školu,roditelji u kreditima
Hadzidedic najpametniji lik kojeg imamo. Bravo Semire!
Isto kao što glasaju Bošnjaci u Sandžaku, Mađari u Vojvodini , Italijani na Istri, oni u Štajerskoj isto treba i Hrvati i Srbi u BiH. Na građanskim a ne nacionalnim izborima.
Kad nacelnik opstine hoce da je drzavotvoran. Postanes predsjednik stranke i onda ko fol sve znaš. A ono zasto je izabran ne zna.Halo strucnjak nema vode u Buca potoku. To ti je posao.