Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Minder politika ništa nije naučila o licimjerstvu Zapadanjaček politike koja je "emabrgom vezala i noge i ruke" dok je Haris Silajdžić oblijetao oko njih ko gladan oko kazana.
hercegovac, ti si tipičan primjer glupog bosanca, samo između sebe za tuđe interese, nikud ti, ni bilo ko drugi, dalje neće niti može.
izvini ako sam te pogrešno razumio, ja sam shvatio da misliš na etnički sukob. a ako misliš na lopove, slažem se
Pa nije bas da SBiH nije ucestovala u svjetskim eksperimentima nad Bosancima i Hercegovcima. Dobro ste vi sve ovo unovcili nane nanine.
I smece se se javilo srusili im predizborne plakate, izradili ih na Federaciji i opet mole Boga da ih SDA pozove koje ste Vi smeće zato ste i nestali kreteni jedni !!!!
Bio Do DICK u Hoferu pobrko loncice :) mirno spavajte .
ovo je stranka za srpsku a ne stranka za bih,haris je dva puta ucvrstio rs.
Premjestiti Austrijskog ambasadora.. u Republiku Sumsku, pa hvala bogu.. bicemu kao I Ferdinandu..
Hofer može malo navrnuti navoj.
www.hcstrache.at/artikel/milorad-dodik-praesident-der-republika-srpska-zu-gast-bei-hc-strache-1/
otkud "herojski, antifasisticki" srpski predstavnik da se sretne s strache, najvecim nacionalistom u austriji? odgovor je samo izbori u becu, da ovaj debeli covjek pored njega pozove srbe u becu da daju glasove ovom
treba napravit intervju sa tim šupkom,i ako je to tačno upitat ga kako to on misli izvest,i želil izbjeglica jos iz BIH po Austriji
@drinski,nisam ovaj put mislio na na Bošnjake niti na Hrvate vec na srbove kada odpočne klanje širom Ge Tvorevine
jao cuj ti njih hahahahaha kao oni neka velika stranka pa traze izvinjenje hahahahahahaha pa ovaj klix je najgori portal kad svakim uhljupima daje pravo da gluposti.pa ko ste to vi da vam se neko izvinjava????? propala stranka koja jos uvijek glumi da je neki vazan faktor
Jašta nego će vam se izviniti, evo hite, skroz se zadihuljili a i muzičku će vam dati pride, jednu sevdalinku...