Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Društvo mrtvih, još nijednu ženu nemaju.
Skretar salem varalica seljacka sljego u gorazde nastavnik ruskog.uzimao po prodavnicama robu na veresiju i nije placao.moj harise koju si fukaru ostavio iza sebe,aliii i sigurno bez tebe im je dosao kraj
Propali "ko muda kroz truljave gace"!
Vi ste svoje odsvirali.
Riješili su se osnivača, to je već veliki korak naprijed.
Tačne konstatacije u vezi nove vlasti, ali nažalost iznesene od nerelavntne stranke i političara. Sami su se napravili nerelevantnim, prvo odbijanjem aprilskog paketa, ali i zbog nevjerovatne količine korumpiranih članova i dužnostnika prethodnih 18 godina. SBiH je postala mjera za korupciju.
viđao sam veselije dženaze
Mozda bi him kanabis pomogo, da se povrate?!
jel drastično smanjenje članstva i važnosti na političkoj sceni dobar rođendasnski poklon? :)