Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se ovo moglo očekivati. Gdje su SDA i HDZ tu nastaje potop države i svako ko uleti sa strane, ko ima imalo obraza, njihovim izvrtanjem logike bude proglašen smetnjom. SBiH, SDP, DF... i pitanje je samo ko je sljedeći ili kad ćemo jednom za sva vremena sahraniti bakire i dragane.
Naravno da nije ali ni vi niste ništa bolji niti od SDA niti od HDZ niti od SDP, u stvari ne zna se koja je od koje strane gore, odvratnija, lopovskija, kriminalnija, jadnija, ojadili ste zemlju, valjalo je vas hiljade članova podmiriti u bogatstvu. Svi stevi hajrovali i svaka stranka samo vreba iza ,,vrata,, kako bi što prije ugledala priliku da se ,,uvali,, i ponovo krade. Svi ste vi u 5 deka.
Vidi mu pajdaša sa lijeve strane - sada vidim kakva će to koalicija biti!
Ima li još neko nešto da kaže osim da su znali da ova koalicija neće uspjeti. Kod nas sve babe Vange i gatare razno razne.
Eto, vi ste mi nešto dugo trajali.
ja se kunem da je bilo bolje kad su ovi bili na vlasti neg bake šošon itd
Zar ovi nisu pobjegli u Tursku....auuuuuu...Ja sto se ljudi nakradose a niko optuzen nije...
PUŠIONIČARI
U jebalo majku ko drzi predavanja.....stranka koja je iznjedrila najkvalitetnije lopove u BiH.
ovi bi sad uletili u vlast ko commie u kliks
lešinari se oglašavaju da ih se ima u kombinaciji makar za kojeg člana upravnog odbora ili pola ministarske fotelje. a kapo di kapi piše poeziju...
Eto docekujemo papu bez vlade :)) A nesto hocemo da se dokazemo
Eto vi ste napravili ekonomski i pravni bum, je** vas onaj pjesnik i poserem se i na vas sto se sad ulizujete SDA