Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrenije bi bilo da svaka stranka ima slogan “Zajedno Za nase i guz*ce nasih najblizih”
Zajedno za jedno: namješteno radno mjesto, namješteni tender, pozicije i td. Slogan baš kako priliči. Zajendo smo najjači, snaga, bla bla..I got the power.
Najbolji načelik a uz Božiju pomoć i najbolji premijer. Naprijed Semire ništa ti dušmani ne mogu
Rumeni seljacic , vise ga voli u paksu primit , nego se hljeba najst , stara provjerana paksa davaljka 😂😂
Za kriminal, SPREMNI. Kao i vecina stranki. Ako vam je amidza kod njega glasajte, osjeticete promjenu, ako nije preskocite.
Joj rumenog. Ziku mu glave. Al fakat nikad slabiji izbori sa gorim kandidatima kod svih stranaka. Odron svi.
Nijedna stranaka ne zeli smanjiti glomaznu administraciju stranackih Uhljeba.
Rumenige provaljen si. Ti si obicna pokvarena i bolesno ambiciozna politicka persona. Ides ti i preko mrtvih.
Vi ste samo podguzne muhe SDA !
Povratak otpisanih 🤣😃🤣
neće nigdje ni cenzus preći
Ni slova o obrazovanju ma jasta sto je narod tuplji lakša manipulacoja😡😡😡
Predsjednika općinske organizacije Novo Sarajevo, proslavljenog komandanta brigade u odbrani Sarajeva, bio je predvidio na 17.mjestu izborne liste. Normalno, prva mjesta su popunili puleni iz SDA. Normalno, ovaj komandant nije mogao podnijeti poniženje ovog junoše, nije pristao da bude fikus dezerterima i pripadnicima minhenske brigade.
Kako je prešao u SzBiH, povukao je svoje pulene iz SDA, postavio ih na izborne liste, otjerao je sve one koji su bili godinama u SzBiH. Ovo je sada centralni dio SDA. Drži se općine, jer nisi ti kapacitet za više.
SDA satelit
Mozda neko i nasjedne, cudni su ljudi.
ZAJEDNO ZA SDA