Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lesinari. Sad se oni nude kao politička alternativa. Ljudi pravite nevažeće listiće!
Nedo`bog da prodju cenzus.Ko bi pozaposljavo tih novih 80%.
grupisali se harisovi hahahahaha silajdzic najveca bosnjacka prevara.lik nije ni zivio u bih a u*** bh sa ne glasanjem za aprilski paket i mnostvo drugih sporazuma s kojim bi bih isla naprijed.
@lik555 naravno daj Hariz napravio gersku za aprilski paket i to je on prizno na tv ali su njega maerkianci zahebali i toj isto prizno na tv,americkom igracu dodiku je receno prihvati ti aprilski paket ami ce mo nagovorit Hariza da odbije i Hariz nasjeo na foru americku bas kao i Alija na kutiljerov plan,daj u americkom interesu Bosna bi davno bila normalna drzava pa i nebi bilo rata odma bi to oni zasustavili 92 ali amerikanci su najveci licemjeri vidimo to iz dana u dan zive na prevarama i obmanama,a sto se tice Hariza Hariz je patrijota i citava S za BIH i sigorno bi bilo bolje da je ona u vlasti umjesto drugih,al glupi bosnjo poleti galsat za spijuna i radnika SANU scepu umjesto Hariza misle levati da ce scepo snjima podijelit kapitala stecen sa keljmendijom,i jos da dodam za Hariza Hariz je doktor lik moze radit na svakom univerzitetu i da ima platu vecu od neke u bosanskom paralamentu i prijesednistvu.
Jok, izaći će sa starima? Odakle im kad su svi prebjegli u SDU pa se onda raspali i dijelom utopili u "USD".