Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi bez muda i casti, k'o hijene se bore oko komada vlasti...
Uhh što li me to strašno podsjeća na Zlaju...
Cijeli nas politicki sistem je takav u BiH
popucali su oni po savovima svi, stranka koja nema kaacitet voditi ni mjesnu zajednicu ali su ipak u vlasti u Kantonu Sarajevo iz interesnih razloga sa SDA, samo sto se nesto bas ne slazu u posljednje vrijeme jer se sukobe ko ce koje preduzece voditi, nazalost gradjani zbog njihovih igrica i malverzacija to najvise osjete na svojoj kozi
Divide et impera.
Ko je protiv koga ?, gdje je desno, a gdje lijevo ?, izgleda da im je slučajni prolaznik u talu sa Alistairom zado zumbu pa sad svi cunflaju cunflu
Standardno sto se tice ove stranke.Nista im se ne zna,ali bitno je da su fotelje zauzeli,to sto ne obavljaju svoje poslove,nema veze.
Borba za vlast je strašno jednostavna, a ovo što oni rade je jednostavno strašno!!!
Fuj majku vam je3em svima. Mislite da neko pravi razliku između Pećanca, Lazovića, Komšića, Kljuića, Zlatara? Stranka propalica.
...a oja to nije? :))...sdp? :))
Dosta ti je ovog zivota gledas kako se nikad nista nece promjenit dođi i zaigraj za svoju virtualnu drzavu klikom na ovaj link http://primera.e-sim.org/lan.291622/ .trebas se samo znat sluzit s misem i tipkovnicom dođi i isprobaj
ovo je strasno bili su u jednoj stranci pa im nije valjala, osnovase drugu, sad im ni ona ne valja. jedan komsic, lazovic su slika danasnjih politicara. daj nam vlasti nije vazno na kom nivou, samo da vladamo i nista ne radimo. ja bih vas na biro rada da osjetite sta znaci traziti dinar a dinara nigdje dok gladna djeca piste.
Svi bi oni ljubili ruke Zlaji da ih primi nazad u SDP. Propalice. Tako i malog Komšića čeka teško buđenje nakon izbora.
SDU vise ne postoji. Raspao se zbog mrvica vlasti koje su im bacili koalicioni partneri SDA, DF-Zeljko Komsic i Esed Radeljas. Ova nas je koalicija dovela do ekonomskog, politickog i moralnog bankrota u Kantonu Sarajevo. Izgleda da je ulazak u SDU politickih preletaca tipa Ive Komsica, Stjepana Kljuica, Emira Zlatara dovela do potpune propasti stranke i koji su veliku paznju posvetili u "uhljebljavanju" svojih clanova porodica ( supruga, djece, snaha...) na kantonalne jasle.
SVAKA STRANKA JE KORUMPIRANA I UPETLJANA U KRADJU,NARODE NAPRAVITE SVOJU STRANKU ,KOJA CE GRADITI FIRME ,ISKORISTAVATI DOBRA NA POZITIVAN NACIN I ZA FINANSIJE I OKOLINU.AKTIVIRAJTE SE RAZMISLITE.ja sam jos mlad za to al' vi niste.URADITE NESTA AKO NE ZELITE PROPASTI!
Bila prevelika i prejaka stranka pa morala puć na četri polovine :D
nikad od discidenata, odnosno partija koje se otcjepljuju od drugih nece biti nista, najbolje je osnovati novu od pocetka...bojim se i da od zeljkove nece biti nista, a i sbb polako tone. dokaz su asda, sdu, vidimo i da dva hdz-a se ponovo udruzuju u jednu...
pa nikad i ne uspiju oni koji stalno mijenjaju dresove
Ovi su odavno pukli!
Isto kao i SDA Tihic na jednu stranu, Bakir na drugu... urusavaju se stranke same u sebe
Upravo tako
...znači, saće ih bit' davjs...nehljeb miro vs. nehljeb ivo...a nehljeb nermin tatrane...