Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok, bilo ti teško ovdje, pokupio se i pobjegao u inostranstvo. Al' nemoj mi pametovat šta mi trebamo raditi. Hajde da su to neki konstruktivni prijedlozi i konkretne akcije, nego sve neko huškanje i pozivanje na rat. Još kad mi dođe derište rođeno u Švedskoj i počne pričat kako treba krenut u "drugo poluvrijeme"... Neki ljudi baš nemaju obraza. Često se zapitam da li oni žele ovdje probleme samo da bi sebi u glavi stvorili dobar definitivan razlog zašto se ne vraćaju sad kad su puni para. Nešto u fazonu: gdje ću se vraćat u BiH, puca se dole, više im mogu pomoć odavde navijajući ispred tv-a.
"Prognanim građanima Bosne i Hercegovine i njenoj dijaspori niko ne može oduzeti pravo na povratak na prijeratna mjesta boravišta niti pravo na slobodan izbor prebivališta." Komedija od izjave. Dođi sa 100.000 KM bilo gdje u RS-u, kupi stan i živi tu. I to je to. Ova prijeratna mjesta boravišta ste prodali u 99% slučajeva. Ko se nije vratio poslije 20 godina sumnjam da će se ikad i vratiti.
Nije se on milom voljom pokupio i otisoao u inostranstvo,i tebi da je neko poklao blizne,a srusena ti kuca,gdje bi ti, i nije ovdje samo cilj,srbi u rsu 70 posto su van BiH,al se vode kao da su tu,tu se vrsi pritisak na bosnjake i hrvate.fakticki neka vrsta,etnicko ciscenje,kao u izraelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)