Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ce ovi ljudi shvatiti da je kriza vec odavno barem 20god. i da mnogi strajkuju, ali koga to briga kad je drugi u pitanju nek gladuje i strajka, mi im se pridruziti necemo, jer mi imamo kakvu takvu platu .Danas imamo a sutra nije vazno kad ne budemo ni mi imali onda cemo strajkati.
tako je to kad vlada proda drzavne firme ciganima, i sad neki novi Ghandi iz pizde svoje mamine dodje i haba nase ljude, unistavaju sve redom...et dokle je doslo da jadni indijci kupuju nase firme i prave jos vecu bijedu od nasss... sad se lijepo spakujte pa u indiju da obradjujete rizna polja... trazili ste gledaj te...hocete privatizaciju i demokratiju...dobili ste kitu medju zube...