Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pujdo deminer, treba mu medalju dat
Deminer moze 2 put pogrijesit a pujdo deminer samo jednom
morel se cuko dresirat da detektuje petokolonaše? a ovo sa minama svaka čast i treba pokloniti narodu koji zivi na nekadasnjim linijama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vise nam vrijedi taj cuko od Bakira i ostale bagre
Kakve su im plate, da ja garu posaljem?
Lakše džukelu naucit da radi nego covjeka
jel im 450 plus topli
Junacine, obozavam pse najbolji su.
Inspektor Rex propo.
Rex radi svoj posao...
Kad je smjena generacija, dobar je ovo poso.Niko te ne dira, svi te tapsu po ramenu.Donacije dolaze.Plata redovna.Bonus.Gdje da se prijavimo?;
@Dritan071 mislim na deminere i trenere.
Ima ih i u vladi i parlamentu obucenih u odijela ,obuceni da varaju vlastiti narod ,ovi barem rade nesto
Jel prodaju pse ili ih po programu doniraju drugim??
Bolje zatvorenici koji su pocnili ubistva da idu u minska polja nego cuke. Trebali bi uvesti sistem kao u Americi da zatvorenici obavljaju najteze poslove u drzavi.
Ovdje bi bilo dobro pustiti ratne zločince, a naročito minere. Helikopterom ih izbace u sredinu minskog polja, i dronom snimaju dešavanja. Jadni psi nisu krivi za ovo!
imal ko da prodaje ovakog cuku? mogo bi 2 stoje halalit
jel to SDA dijeli pare pred izbore pa imaš viška?