Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deportacija je rješenje, par stotina deportuješ i ima da zaobilaze Bosnu u širokom luku ali ljudi za koje glasate ne rade za vaše interese.
Podržavam!!! Da li neko od naših građana stanuje na takav način i pri tome traži pomoć sa djecom koja nemaju što jesti većina ovih kvazi volontera ne bi ih ni primjećivala. Zašto ti isti volonteri prozivaju nas normalne građane kako ne pomažemo migrante, neka mi daju jedan valjan razlog zašto bih pomagali njih umjesto naše domaće obitelji kojima je to potrebno.
Isto tako svo to smeće koje se nalazi oko stanice su patike, majice, otpadci hrane itd koji stvaraju isti ti migranti. Nekoliko kontenjera i kanti se nalazi okolo ali ipak lakse je pricati kako oni zive u ne humanim uvjetima koje su sami sebi stvorili.
Vrlo vazno je napomenuti da spavaju okruzeni smecem koje su sami pobacali.
@Ajmoplaviale nema potrebe za dislajkom, pa svaki dan sam tu i znam o cemu pricam.
Daboga svi pobolijevali i pokrepali, gamad arapska dotepenska
Eto im ko kod kuće.
Da , da , Juga nam nije valjala ...ovo sad je puno bolje , jel' tako …?
Klix iz dana u dan dokazuje da je KOŠER portal.
Ništa Bgm, u pravu je klix. Treba biti human i ugrijati ih. Ja predlažem da ih zalijemo benzinom i bacimo par šibica. Kao prvo neće im bit zima kao drugo riješit ćemo ih se. Dvije ptice jednim udarcem što bi se reklo, ha ja.
@PepeZaba haha, slažem se, majstore :)
Braća naša, dobrodošli !
Klix, smeće od portala
Ali imaju dobre frizure u pm...
Sad ce to faraon rjesiri
Gdje su im dokumenti? Ko su ti ljudi? To moze samo kod nas!
U Sarajevu markica po markica i spavaju po hostelima za 15 KM. Imaju i za pojesti hvala Bogu. Nije bajno ali je preživljavajuće... šta je Tuzlaci, kupite koje maramice... škrti stvorovi...
Drugovi ako vam je lose fino se vratite odakle ste dosli
Ništa ovo nije čudno. Pa oni su ovako naučili živjeti u zemljama iz kojih dolaze. Da je drugačije, nebi valjalo. Jedini lijek, sve to vratiti u zemlje iz kojih dolaze.
Hej grada i drzave i k*rca.
a šta je ovo sunce ti.a uuu..