Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim te BiHa🇧🇦 ja sin sam tvoj
@sabane Što je više mrzite ja ju više volim jer znam da nemam veće majjke od zemlje ove Volim te BIHa
@sabane Islamisti su srušili bosansku državu tad, prije pola tisućlječa, ali sad im neće uspjeti!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako se nas tj.Bosanski Kralj zvao Tvrtko,pa Stjepan i zadnja kraljica Katarina...Kako se danasnji potomci zovu Ibre,irfani,muje..itd..kako ja kao Stjepan nisam Bosanac,a Irfan jest...????Nova povijest sta kaze na to.????
Pozivaju se na ZAVNOBIH a negiraju postojanje hrvata i srba u BIH nego kažu katolici i pravoslavci
Dobro ste se sjetili! Dosta je jednom godisnje posjetit Bobovac i Kraljevu Sutjetsku!
Nama Bošnjacima malo fali da budemo na pravom putu. Dovoljno je ono što su uradili svi napredni narodi još u 18. vijeku. Dakle, religiju potisnuti u privatnu sferu. Dosta je više SDA-ovske propale priče o tome ko ide u džamiju, ko posti, ko pije, za koga istorija Bošnjaka počinje od dolaska Mehmeda El Fatiha. Dosta! Naša religija mora biti BiH. Mi nismo došli u nju nego smo u njoj hiljadu godina.
Zasto se tu na tom prostoru ne izgradi barem neka gradjevina po nacrtu iz tog zlatnog vremena drzavnosti i postojanosti BiH, a koja moze posluziti i kao muzej vjekovne drzavnosti.
BOSNA I HERCEGOVINO❤❤❤❤ ZEMLJO NAŠA, MAJKO NAŠA❤❤❤❤, SRETAN TI DAN DRŽAVNOSTI 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤❤❤❤
DOMOVINO NAŠA, 🇧🇦 🇧🇦 SRETAN TI DAN DRŽAVNOSTI, BOSNA I HERCEGOVINO 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤❤❤❤
"Dragi Bošnjani, kako smo se međusobno oslovljavali do prije 150 godina"...pa sto ih ne pozdravi jos starijim pozdravom od dragog nam kulin bana...on je pozdravljo "U  ime oca i sina i svetog duha. Ja, ban bosanski Kulin"......vi ste ti sto mijenjate povjest, na Bobovcu nosite ljiljane a onda Po glavnom Gradu korzo Sa Turskim/okupatorskim zastavama
Kkvo zaglupljivanje sirokih narodnih masa. Bosnjo prosjecne naobrazbe nikako da shvati da je zavnobih nesto sto je bilo u proslosti, u proslom vijeku, i tako se tteba i ponasati. Sad novi vjerovi duvaju, novo je doba. Promjene su prirodan slijed...
Sarajevo je bilo pod opsadom isto kao i Lenjingrad.
🤣🤣🤣🤣🤣 23% slavi...neka
Ponosna i prkosna zauvijek BiH...znaju to oni sto njacu i vazda placu o njenoj nepostojanosti, a sve iz straha da im Bosanska ustrajnost ne zamagli krvave oci i pomrsi umobolne namjere. Obidjoh svijet , vidjeh cudesne dvorce i tvrdjave ...nijedna mi dusu ne obasja, nijedna me ne uspravi i uozbilji u zivotnoj misiji, kao Bobovac. Volim te Bosno.
Da se Kotromanic digne iz groba i vidi ko mu je preuzeo grb, pod mac bi vas poslao. Povezivati drzavnost BiH sa kraljevskom lozom koja je istrebljena dolaskom Osmanlija je neozbiljno i smijesno, kao sto je neozbiljno i smijesno pricati o Bosnjacima triju vjera. Kriza identiteta nije opravdanje za falsificiranje povijesti.
Klaster mubarek olsun
Kako je lijepo viđeti da Muhamedanci slave svoje hrišćanske pretke i kraljeve i vraćaju se izvornim vrijednostima.
to je srednjevjekovna bosna s kojom danasnje generacije imaju samo naučnofantastično istorijsku vezu. današnje bh društvo sačinjava 60% muslimanskog naroda koji u to srednj.vj.doba nije ni postojao. ne baštini 60% bh musl.stanovništva nikakvu srednjevjekovnu kršćansku bobovačku bosnu. današnja bosna je nastala ISKLUČIVO i jedino u ZAVNOBIHU.