Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnici zadovoljni, fine plate, tacno ova SDA zeli da unisti ovu drzavu. Nakon ovoga 100% SDA pada u Gorazdu
Ratko Mladic i Srbija vam nista nisu mogli ali ce vas pogana SDA i spijunski SBB je*** izgleda! Mada sad cemo u oktobru vidjeti kakvi ste ljudi! Izlaznost na izbore, podrska za SDA i SBB... Mozda vi i hocete ovako?
Onaj idiot kriminalni od Fadila Novalića je 7 godina premijer federacije, pa bolje bi bilo da je svako 10 dana zemljotres nego šta nam je on napravio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad je važnije nego ikad skinuti SDA i SBB s vlasti na nivou FBIH!!!
samo pazite na protestima da vas pijani SDA Ramiz Ridžal ipak je 1. maj ne pregazi dzipom...svagdje ima debila , i u svakoj stranci ima idiota...ali da ostanu u stranci poslije gazenja policije i bjezanja ... e to nema !
Ovaj klix isto RS portali i Srbije cuj 100 gradana ima jarane brat bratu 800 ljudi.
….kepec scepo rudonja je najbece zlo za sadasnjost i buducnost BiH, …..
čini mi se da E.A. koja piše ovaj članak ne želi da kvari hatar sda lopovima, pa kaže nekoliko stotina građana. zašto obmanjujete javnost, kad je građana bilo puno više?
Bakir i Fadil su vam ukrali "hranjen" sad hoće i GINEX
Prvo chedosi uništavali fabrike u Goraždu sada to radi SDA
Radnici Ginexa su sprijecili da im se ukrade firma. Vidim sad se neki politicari privalili i oni ko brane Ginex. Da radnici nisu digli bunu niko nebi aaa progovorio. Zato politicari i tajkuni dalje prste od Ginexa.
Goražde je, po ko zna koji put, opravdalo epitet herojskog grada, na dostojanstven način, u miru.
Danasnji ministri su jajare i nemaju karakter.Jaci ste od njih i to pokazite.
Gorazde je davno prepisano anamo njima. Niko nije vjerovao da ce se braniti (hvala NATO). Sada ce u miru da se implementira veleizdaja SDA na ovim prostorima.
Novalic u saradnji sa advokatom sandzom sto brani respiratore..suvlasnikom KM trade..zele unistiti da bi ga za marku kupili,jer obojica imaju dionice gore..
Nije Ginex vas glupani.Ginex je Federalna firma
Ja sam na rekao da je Bakir i ostali u SDA KOS-ovci da im je cilj razvaliti drzavu u miru a raja se lozi na SDA, j er su "muslimani"
Ko je nusliman? Neki dan za ramazan vijecnici SDA trazili pauzu za rucak
Mladic i Srbija vam nista nisu mogli ali ce vas pogana SDA i spijunski SBB je*** izgleda! Mada sad cemo u oktobru vidjeti kakvi ste ljudi! Izlaznost na izbore, podrska za SDA i SBB... Mozda vi i hocete ovako?
Fadil je stvarno uzeo furseta. Da se nije malo prekalkuliso.
Grad Heroj u ratu a miru ga razvaljuju Sda papci s prvi linija Beca Berlina i Istanbula.. Padaj silo i nepravdo..