Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nije stranka, to je organizacija preko koje kriminalci ostavruju vlastite interese, kukic il izbetegovic isti je to k....
zigosani Bošnjaci ne da postoje prije SDA nego i prije Srba i Hrvata ;) da znaš majmune
Mi iz SDA , Bakirova struja , želimo da poselamimo održani mevlud u Gradačcu i da pošaljemo poruku "U jedinstvu je snaga" i "Snaga klade valja"
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Gledaj im faca ko da su na streljanju
@SinBosneSS sta je sda ti uplatila kredit sad sebi lupaj pluseve
Ove su "face" vrijednih i poštenih gradačančna.Ovaj narod se nije dao nikada vodit na strijeljanje pa ni sad.@SinBosneSS proguglaj malo ako ti nije imao ko reći o ovim herojima koji žive na prostoru Gradačca.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nema ovdje 5 faca iz carsije. Ma pretjerao sam.
SDA su govna i ljudi koji glasaju za njih, samo vi nastavite sve po islamu
game of thrones - SDA edition
Ovo je blamaza za vrh stranke. Da bi se pokazali principjelni moraju ostati pri donesenim odlukama a to znaci svi koji se ne slazu sa odlukom rukovodstva stranke, prestaju biti clanovi stranke. To znaci noko od ovih koji se ne slazu nece bit na listama stranke na sljedecim izborima. Moraju ili pokupiti rep medju noge ili oformiti neju drugu stranku ili se prikloniti nekoj od postojecih stranaka, mozda "nezavisni blok"?
Koliko su stete napravili ovakvi prodane kukiceve duse koji su krcmili drzavnu imovinu unazad 20 godina i gradili svoju sopstvenu moc..umjesto da izgrade moc sistema i drzave ! Kukicu srami se sta su uradio sa podrucja TK ! Na cast ti bilo sto si unistio zivot nas mladih i urusio sistem ljudski vrijednosti ! Uveo si sistem da podobni i ulizivaci dobijaju poslove ! Srami se ! Ti si niko i nista i to ces zauvijek ostati ! Nek ti se nisko obrazovani i dalje uvlace u pakas !
Debil do debila!
ko kaze da narodu nije dobro , kako daju podrsku onima sto ih pljackaju
Asime jesi vio bošnjaka kako su se lijepo skupili. Oj ljubi vas Sudo vaš, neka skupova i narodnog veselja. Dok ima hljeba i markica za kladionicu sve je super.
Paradržavna mreža Mirsada Kukića je ravna Gulenovoj. Raskrinkati je treba na isti način. Hapšenjem. Treba pročistiti sve sfere državne strukture : Obrazovanje policija, telekom, rudnici,…vojska
Ggledaj Topcagica sto brani svok kriminal. Kad te novinar pito kako je tvoj brat dobio posao obnove tuzlanskog aerodroma...sutio si..... sad nam je jasno i zasto. Na slici vidite radnike koji rade u firmi njegovog brata !
Stotine kriminialaca
OVIMA JE KUKIĆ SVE ZAPOSLIO I ŽENE IM I SVASTIKE I LJUBAVNICE...
Viri intelekt iz njih
Neka vas je stid i sramota sve do jednog. Pogledajte ovo ljevicari. Glume uvrjedjene i razocarane pa presjede kuci izbore dok nam ovi krezubi kroje sudbinu i glasaju za ovu mafiu bez obzira na sve.
poserem onog kome je kuko dao pare da napise STOTINE CLANOVA!! sad pogledajte ove debilne, retardirane i zaostale face na fotkama, stavite prst na čelo i recite "pa ovo su kukini uhljebi koje ja i moja porodica hranimo!! uhljebi koji jedu ovo nakaradu od drzave i koji su otjerali sve do jednog pametnog insana iz nje"